de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 21 Oct 2008 | Reactualizat 29 Oct 2008 | Expiră 31 Oct 2008

Sales Engineer

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoana dinamica, tehnica, comunicativa, care stabileste usor relatii cu potentialii clienti si care poate sa relationeze cu toate categoriile de personalitati.
Persoana capabila sa isi atinga planul de vanzari stabilit de comun acord.

Descrierea jobului

Jobul presupune abilitati de vanzari si tehnice deoarece produsele vandute sunt destinate atat domeniului de uz domestic cat si industrial.
Responsabilitatea principala a viitorului angajat consta in indeplinirea planului de vanzari.
Beneficii: masina, telefon, laptop, bonus.

Descrierea companiei

Importator si Distribuitor al firmelor Ensto si Bartec in domeniul cablurilor electrice incalzitoare pentru aplicatii de interior sau degivrari exterioare.
Ensto are o experienta de 50 de ani in domeniu domestic iar Bartec de peste 30 de ani in domeniul industrial (medii normale si medii Ex)

Expirat
Sales Engineer  -  BARTEC Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close