Publicat 06 Ian 2020 | Reactualizat 05 Feb 2020 | Expiră 06 Feb 2020

Sales consultant

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

·studii superiorare;

· experienta in vanzari;

·excelente aptitudini de comunicare, atentie la detalii;

·abilitati de operare PC (Word, Excell, PowerPoint, Outlook);

·cunostinte foarte bune de limba engleza; limba germana constituie un avantaj;

·competente de stoc control, raportare si intocmire documentatie aferenta;

·orientare catre client si o tinuta profesionala ireprosabila;

·atitudine pozitiva;

·bune abilitati de comunicare si vanzare;

·automotivare;

·cursurile de formare profesionala in vanzari constituie un avantaj;

Descrierea jobului

· consilierea si vanzarea de aparatura electrocasnica si accesorii/consumabile premium;

·acordarea de consultanta clientilor in amenajarea bucatariei;

·oferirea informatiilor tehnice si comerciale clientilor;

·intocmirea ofertei de pret;

·urmarirea si realizarea actiunilor cu privire la negociere, semnare si finalizare a contractelor de vanzare;

·acordarea asistentei clientilor dupa finalizarea contractului;· suport si asistenta backoffice; amenajarea produselor/comenzi/livrari/receptii;

·participarea intensa si activa la realizarea obiectivelor calitative, dar si cantitative ale echipei magazinului si la atingerea targetului de vanzari.

Descrierea companiei

Există doar câteva branduri în lume ce respectă aceeași viziune, tradițiile şi standardele calitative înalte de mai bine de un secol. Dintre acestea, cu atât mai puține reprezintă afaceri de familie sustenabile sau se bucură de recunoaștere la nivel internațional. Una singură dintre acestea, însă, este renumită pentru a fi creat și oferit lumii cele mai inovatoare echipamente electrocasnice din istorie. Fondată în 1899, compania Miele a fost de la bun început o afacere de familie, aparținând familiilor Miele şi Zinkann – aflate astăzi la a patra generație. Filosofia companiei – “Immer Besser” (“Mereu mai bine”) – se reflectă în toate produsele Miele, prin pasiunea investită.

În dezvoltarea de noi tehnologii pentru a transforma și reinventa experiența în utilizarea echipamentelor electrocasnice. Astfel, Miele a devenit cel mai mare producător independent de echipamente electrocasnice din lume, cu peste 18.000 de angajați, prezent în 47 de țări prin subsidiarele proprii de vânzări și în 50 de țări prin intermediul distribuitorilor și importatorilor. În anul financiar 2016/2017 a obținut vânzări în valoare totală de 3,71 de miliarde de euro.

Gama de produse Miele include: aspiratoare, echipamente de întreținere a rufelor; mașini de spălat vase, plite, seturi combi, hote de aragaz, cuptoare, cuptoare cu aburi, cuptoare cu microunde, cafetiere, echipamente frigorifice, răcitoare de vinuri. În plus, gama Miele Professional (divizia de echipamente comerciale) oferă sisteme de întreținere a rufelor și mașini de spălat vase pentru uz profesional, dar şi aparatură pentru sterilizarea instrumentelor medicale și de laborator. În 2007, Miele Appliances SRL și-a deschis porțile și în România, una dintre principalele țări din Europa de Sud-Est care proiectează o perspectivă nouă asupra afacerilor Miele la nivel global.

Expirat
Sales consultant  -  MIELE APLLIANCES S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close