de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 08 Oct 2008 | Reactualizat 07 Nov 2008 | Expiră 08 Nov 2008

Sales Account manager

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Calitati:

1.experienta demonstrata in vanzarea de solutii IT, in domeniile: guvernamental, industrial si/sau multinationale
2. persoana dinamica,
3. cu initiativa
4. flexibila,
5. cunostinte personale in domeniul IT al diverselor institutii finaciare sau companii mari.
6. Experienta in urmarirea derularii contractelor.
7. Experienta in intretinerea relatiilor cu clientii.

Descrierea jobului

Preluare accounturi existente si dezvoltarea de accounturi noi. Conduce activitatile de derulare a contractelor, intretinerea relatiilor cu clientii, factureaza si urmareste tot procesul post-vanzare, inclusiv respectarea contractului.

Indatoriri si responsabilitati
1. Administreaza eforturile de derulare a contractelor.
2. Dezvolta si supravegheaza pregatirea, emiterea si predarea materialelor catre clienti conform conditiilor contractuale.
3. Mentine contactul cu toti clientii; promoveaza relatiile pozitive cu vanzatorii, antreprenorii, si alti distribuitori.
4. Participa la stabilirea tintelor si obiectivelor in departament; recomanda, implementeaza, si administreaza politicile si procedurile pentru intensificarea operatiunilor.
5. Asista la procesul de planificare a bugetului anual si monitorizeaza in mod regulat cheltuielile.
6. Analizeaza si evalueaza eficienta vanzarilor, metodele, costurile, si rezultatele;
7. Raspunde la solicitari, investigheaza si rezolva problemele referitoare la tranzactiile conduse de departamentul sau; serveste drept legatura cu alte departamente sau unitati pentru a rezolva problemele administrative si operationale zilnice.
8. Mentine si monitorizeaza inregistrarile si rapoartele; asigura indeplinirea totala si in bune conditii a functiilor de : transport,expediere si primire pentru a oferi cumparatorului servicii prompte.
9. Executa diferite sarcini care i-au fost repartizate de drept.

Descrierea companiei

Prima companie romaneasca dedicata securitatii IT, BEST INTERNET SECURITY imbina o gama larga de produse de varf in industria securitatii IT cu servicii specializate, in scopul de a satisface cerintele si necesitatile organizatiilor si companiilor romanesti moderne.

DEDICAREA, specializarea, profesionalismul, alaturi de un nivel inalt de incredere, determina colaborarea cu importanti clienti din domeniile: financiar-bancar, militar, telecomunicatii, guvernamental si industrial.

Expirat
Sales Account manager  -  Best Internet Security

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close