Publicat 08 Iul 2020 | Reactualizat 05 Aug 2020 | Expiră 05 Aug 2020

Restaurant Next Leader(Manager Trainee)-McDonald's Bucuresti

40 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Programul intensiv de pregătire pentru “Next Restaurant Leader” este primul pas către conducerea unui restaurant McDonald’s.

Pe parcursul perioadei de pregătire, un Next Restaurant Leader învață foarte multe lucruri despre afacerea McDonald’s astfel încât să o poată înțelege și să o poată coordona, pornind de la elementele ei de bază.

Managerii Trainee vor dobândi în cadrul Programului, experiența practică de lucru în bucătărie, în linia de servire, în Drive-Thru în perioade diferite: în perioada de breakfast, în timpul zilei, seara, precum și în timpul nopții.

De la coordonarea unei echipe mici, Next Restaurant Leaders vor evolua constant și vor ajunge să coordoneze activitatea întregii echipe a unui restaurant pe parcursul unui schimb. Apoi, pe măsură ce experiența va deveni mai intensă și cunoștințele mai complexe, Managerii Trainee vor putea coordona și alte sisteme din restaurant.

Beneficii:
- Poți câștiga un salariu atractiv și bonusuri în funcție de rezultate;
- Ai flexibilitatea programului - în ture de zi și de noapte, normă de lucru întreaga – 8 ore - sau parțiala - 2, 4 sau 6 ore;
- Ai şansa să-ți dezvolți abilitățile de comunicare, de lucru cu oamenii, plus abilități specifice industriei alimentare.

Expirat
Restaurant Next Leader(Manager Trainee)-McDonald's Bucuresti  -  McDonald's Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close