Responsable Platforme Assistance Distribution

Groupe Renault Romania 1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

  • Studii superioare tehnice/ comerciale/ economice;
  • Competente lingvistice: franceza nivel avansat;
  • Competente bune MS Office (Excel, Power Point);
  • Autonomie, capacitate de analiza si sinteza, lucru in echipa si transversal, orientare către client, reactivitate, rigurozitate, inițiativa, profesionalism si curiozitate.

Descrierea jobului

Ocupantul postului Responsable Platforme Assistance Distribution este responsabil cu acompanierea filialelor Renault in respectarea obiectivelor de vânzări VN (vehicule noi), ale brandurilor Renault si Dacia, prin modificări, avansări sau deblocări de vehicule.

Are rolul de a gestiona accesul la diferitele aplicații specifice Renault si de a trata anomaliile sistemelor centrale specifice Distribuției Comerciale Renault Monde.

Este responsabil de:
  • Fluidizarea distribuției vehiculelor noi, in scopul de a respecta timpul de livrare către clientul final si de a minimiza stocul disponibil pentru rețeaua de distribuție Renault;
  • Tratarea cererilor si reclamațiilor din partea filialelor comerciale asupra unui vehicul existent, din momentul creării ordinului de fabricație și pana la livrarea sa la clientul final in termenul solicitat;
  • Realizarea de reportinguri si indicatori pentru animarea si urmărirea proceselor/cererilor de distributie;
  • Realizarea interfeței dintre filialele Renault si celelalte entități (uzina, transport, calitate...) pentru distribuția de vehicule noi;
  • Participarea la reuniunile meserie atât cu clienții din Corporate cat si cu celelalte entități Renault cu scopul de a ameliora procesele si termenele de execuție;
  • Gestionarea profilelor utilizatorilor comerț in sistemele comerciale Renault.

Descrierea companiei

Groupe Renault este un constructor renumit de automobile cu o poveste de succes încă din anul 1898. Este prezent în 134 de țări și mizează pe cele 5 mărci complementare – Renaul, Dacia, Renault Samsung Motors, Alpine și Lada, pe vehiculul electric și pe Alianța sa unică cu Nissan și Mitsubishi. În România Renault este prezent încă din anul 1968, de la crearea mărcii Dacia. Grupul continuă strategia de creștere rentabilă pentru a răspunde marilor provocări tehnologice în viitor și se sprijină pe dezvoltarea sa la nivel internațional. Integrăm în România toate activitățile specifice construcției de automobile, fapt ce ne-a condus la o performanță economică susținută și la o varietate de oferte de recrutare pentru specializări diferite: studii client, design, inginerie, testare, fabricaţie, logistică, comercializare, servicii de business, post-vânzare, finanţare.

Să te alături Groupe Renault România înseamnă să faci parte dintr-o echipă de peste 18.000 de colegi alături de care îți poți pune amprenta pe oricare dintre etapele de dezvoltare ale unui vehicul: design, proiectare, testare, fabricaţie, logistică, vânzare, post vânzare şi finanţare. Pe lângă îmbunătățirea continuă a calității produselor și serviciilor, la Renault, acordăm o deosebită atenție calității vieții la locul de muncă, dar si dezvoltării angajaților noștri și le asigurăm un mediu de lucru competitiv și o atmosfera plăcută. Te aşteptăm în echipa noastră mobilă, conectată și autonomă să punem lumea în mișcare și să conturăm viitorul automobilului.

#MOVEOURWORLDFORWARD

Prin aplicarea la posturile disponibile, entitățile Renault România prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal furnizate prin CV, în scopul recrutării.

Pentru informarea dvs. completă și transparentă, înainte de a aplică, vă rugăm să luați la cunoștință Politică de confidenţialitate privind protecţia datelor personale în scop de recrutare și selecție accesând link-ul: https://www.gruprenault.ro/politică-privind-cadrul-general-de-protecție-datelor-cu-caracter-personal-groupe-renault-românia.

Publicat 21 Sept. 2022 Reactualizat 19 Oct. 2022 Expiră 21 Oct. 2022
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.