Responsabil SSM & SU - Dep. Health & Safety, Targu Mures

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Ne dorim in echipa noastra persoana care sa intruneasca urmatoarele competente:

Deprinderi de comunicare
Abilitati de prezentare, de instruire
Planificare si organizare
Munca in echipa

Asteptam de la tine sa ai :

Studii Superioare
Cunostinte legislatie privind SSM, SU, PC
Curs SSM (80 ore), Curs inspector PSI
Limba engleza – nivel mediu
Experienta : 1 an in domeniul SSM & SU - reprezinta avantaj

Beneficiile pe care le oferim sunt:
  • Mediu de lucru tanar si dinamic
  • Traininguri pentru dezvoltare profesionala si personala
  • Bonus anual de performanta
  • Bonuri cadou de sarbatori
  • Transport gratuit
  • Tichete de masa
  • Abonament medical
  • Al 13-lea salariu
  • Spor de fidelitate

Descrierea jobului

Pozitia face parte din cadrul Departamentului Health & Safety si presupune urmatoarele responsabilitati:

Propune atribuţiile şi răspunderile în domeniul SSM, ce revin lucrătorilor, corespunzător funcţiilor exercitate, care se consemnează în fişa postului, cu aprobarea angajatorului.
Asigura întocmirea planului de acţiune în caz de pericol grav şi iminent, conform prevederilor art. 101-107 din NM din 2006 de aplicare a prevederilor Legii SSM nr. 319/2006, şi se asigurara ca toţi lucrătorii să fie instruiţi.
Evidenţiaza zonele cu risc ridicat şi specific prevăzute la art. 101-107 din NM din 2006 de aplicare a prevederilor Legii SSM nr. 319/2006
Realizeaza testarile obligatori SU: test instructaj introductiv general, testarea anuala a lucratorilor, testari periodice.
Intocmeste decizia anuala privind instruirea personalului, planul de instruire si testare precum si a tematicilor pentru toate tipurile de instructaje pe linia de SU si realizeaza controale interne pe lina de SU si le consemneaza in rapoarte.
Mentinerea si actualizarea planului de evacuare in caz de SU, de acoperire si analiza a riscurilor, de inteventie in caz de incendiu.
Urmăreste actualizărea planului de avertizare, a planului de protecţie şi prevenire şi a planului de evacuare.
Urmăreste întreţinerea, manipulărea şi depozitărea adecvata a echipamentelor individuale de protecţie şi a înlocuirii lor la termenele stabilite, precum şi în celelalte situaţii prevăzute de Hotărârea Guvernului nr. 1.048/2006.
Realizeaza instruirea obligatorie lunara a personalului de executie (personal de executie a interventiei in caz de incendiu).

Descrierea companiei

Hirschmann Automotive TM este o companie tanara si dinamica, parte a HIRSCHMANN AUTOMOTIVE GmbH. Activitatea de productie a inceput in Decembrie 2007, primele produse fiind cablaje pentru sistemele de asistenta la parcare. Cu timpul activitatea de productie s-a extins si s-a diversificat, in prezent producand peste 500 tipuri de produse pentru industria auto si nu numai. Principalele produse realizate in HIRSCHMANN AUTOMOTIVE TM: cablaje pentru: senzori ABS, oglinda automata, cutia automata de viteza, senzori de presiune, deschidere automata, acceleratia electronica pentru automobile, motociclete si snowmobile, sistemele audio si video, instalatia de putere din automobile, cablaje si adaptoare pentru instalatia de putere din automobile hibrid, solutii de conectica in industria fotovoltaica. Clientii nostri sunt principalii producatori de automobile si de subansamble din industria auto.Angajatii nostri, calificati si dedicati se confrunta cu multe provocari noi, cu scopul de a atinge obiectivul nostru comun, acela de a obtine o pozitie de lider pe piata internationala. Personalul nostru este orientat spre dezvolatrea profesionala si personala iar noi sprijinim aceste eforturi prin dezvoltarea unei platforme pentru invatare si imbunatatire continua. Cresterea este posibila doar daca lucram impreuna!
Publicat 16 nov. 2021 Reactualizat 14 dec. 2021 Expiră 16 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.