Responsabil ISO

Apemin Tusnad SA - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Vrei sa devii cel mai nou membru al echipei noastre? Iti oferim functia de Responsabil ISO. Ca sa te alaturi de noi, ai nevoie de:
 • Studii superioare (studiile de profil: sisteme de managementul calitatii reprezinta un avantaj)
 • Atestatul de auditor in domeniul calitatii reprezinta un avantaj
 • Familiarizarea cu usurinta cu sisteme ERP
 • Sa-ti placa sa lucrezi în echipa
 • Sa ai bune abilitati de comunicare.
 • Cunostinte de utilizare PC
 • Cunostinte la nivel avansat al limbii romane. Cunoasterea limbii engleze reprezinta un avantaj.
 • Esti dispus(a) sa lucrezi in localitatea Tusnadu Nou.

Descrierea jobului

De ce activitati te vei ocupa:
 • Realizarea, implementarea si asigurarea respectarii documentelor aferente standardelor ISO si HACCP prin colaborarea cu departamentele implicate, gestionarea acestora
 • Elaborarea si cordonarea programului de audit intern, urmarirea implementarii actiunilor corective, elaborate in urma auditului
 • Organizarea sedintelor periodice de analiza managementului
Ce oferim?

Noi avem produse autentice si de calitate. Suntem Apemin Tusnad, o echipa de oameni deschisi la minte, ne intelegem bine si ne pasa de ce facem. Tinem la oamenii cu si pentru care lucram. Tinem la calitatea produselor noastre. Tinem la a construi sanatos. Facem mai mult decat vorbim. Invatam de la cei mai buni si ne bazam pe oameni si tehnologie. Aici gasesti colegi cu care poti lucra usor si poti promova atunci cand esti pregatit(a). Noi suntem punctuali si disciplinati, ceea ce te va ajuta sa iti faci treaba bine si la timp.

Spune-ne cine esti si ce ai facut (trimite-ne un CV) si ce conteaza pentru tine (in cadrul e-mail-ului) la adresa echipa@tusnad.com. Abia asteptam sa ne cunoastem.

Descrierea companiei

Apemin Tuşnad SA, producător naţional de apă minerală, a fost fondat în 1999, cu capital privat 100% autohton. Pe parcursul anilor, Tuşnad a devenit un nume de rezonanţă pe piaţa apelor minerale din România. Compania a reuşit creşteri importante mulţumită produselor sale de calitatea deosebită, renumite pentru prospeţimea şi originea naturală. Apemin Tuşnad este o companie în plină dezvoltare, iar investiţiile făcute în tehnologie nouă, clădiri de birou şi nu în ultimul rând în pregătirea profesională a angajaţilor săi, arată că această creştere va continua. Te invităm să te alături echipei noastre de profesionişti tineri şi talentaţi.

Publicat 27 ian. 2022 Reactualizat 24 feb. 2022 Expiră 26 feb. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.