Publicat 07 Iun 2019 | Expiră 08 Iul 2019

Responsabil EHS

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Studii superioare absolvite
Curs in domeniul securitatii si sanatatii in munca, cu o durata de cel putin 80 de ore
Deprinderi necesare in lucrul cu anume echipamente specifice: (echipamente lucru, calculator, etc)
Operare Microsoft Office: Word, Excel
Cunostinte engleza- scris si vorbit
Experienta de munca in domeniul specificat reprezinta un avantaj

Nota: Locul de munca este in Otopeni, asiguram transport pe ruta Ploiesti-Otopeni-Ploiesti

Descrierea jobului

Scopul jobului:

Coordonarea si monitorizarea activitatilor de prevenire si protectie in munca in locatia in care isi desfasoara activitatea, in conformitate cu legislatia specifica in vigoare.

Responsabilitati:

Verifica insusirea si aplicarea de catre toti angajatii a masurilor prevazute in planul de prevenire si protectie, precum si a atributiilor si responsabilitatilor ce le revin in domeniul SSM stabilite prin fisa postului.
Asigura controlul si respectarea reglementarilor legislative in vigoare privind SSM, PSI si Protectia Mediului de catre toti angajatii ISS din locatie, conform Legii nr. 319/2006.
Stabileste zonele care necesita semnalizare de SSM precum si tipul de semnalizare necesar si amplasarea conform prevederilor legale.
Tine evidenta posturilor de lucru care necesita examene medicale suplimentare.
Tine evidenta posturilor de lucru care, la recomandarea medicului de medicina a muncii, necesita testarea aptitudinilor si/sau control psihologic periodic.
Monitorizeaza functionarea sistemelor si dispozitivelor de protectie, a aparaturii de masura si control, precum si a instalatiilor de ventilare sau a altor instalatii pentru controlul noxelor in mediul de munca.
Verifica starea de functionare a sistemelor de alarmare, avertizare, semnalizare de urgenta, precum si a sistemelor de siguranta.
Ia masurile corespunzatoare pentru ca, in zonele cu risc ridicat si specific, accesul sa fie permis numai lucratorilor care au primit si si-au insusit instructiunile adecvate.
Asigura conditii pentru ca fiecare angajat sa primeasca o instruire suficienta si adecvata in domeniul SSM in special sub forma de informatii si instructiuni de lucru, specifice locului de munca si postului sau.
Intocmeste necesarul de documentatii cu caracter tehnic de informare si instruire a lucratorilor in domeniul SSM
Asigura efectuarea instruirii si informarii personalului in probleme de SSM, PSI si Protectia Mediului.
Analizeaza frecventa accidentelor de munca si a imbolnavirilor profesionale si intocmeste documente de raportare interna.
Alte activitati necesare/specifice asigurarii securitatii si sanatatii lucratorilor la locul de munca.

Descrierea companiei

Grupul ISS a fost fondat in Copenhaga in 1901 si a devenit una din cele mai importante companii de Facility Services din lume, cu venituri ce insumeaza 79.9 miliarde DKK in 2017. Secretul succesului nostru constă în modul în care adaptam propriile soluții la nevoile clientului, modul în care gestionam riscurile, precum și modul în care echipa noastră cu peste 480.000 de angajati aduce valoare prin puterea atingerii umane in tot ceea ce facem.

Pentru mai multe informatii despre ISS Group, accesati www.issworld.com.

Expirat
Responsabil EHS  -  ISS Facility Services

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close