REPREZENTANT VANZARI

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere

Candidatul Ideal

Esti serios si responsabil ?

... atunci chiar despre tine este vorba !


Cautam un coleg zambitor si pozitiv, punctual si constiincios, care sa interactioneze bine cu clientii nostri actuali si cu cei cu care dorim sa ne devina clienti.
Cautam un coleg cu studii medii sau superioare finalizate si cu permis de conducere B.
Ne dorim o persoana onesta, cu abilitati de vanzator chiar daca nu are o experienta in spate important este sa fie motivat de castig si noi ii vom fi alaturi cu sustinerea si experienta noastra.

Principala cerinta pe care o avem pentru viitorul nostrum coleg din echipa de vanzari este:
Disponibilitate pentru o activitate preponderent de teren si lucrul la un program prelungit atunci cand ruta este in afara localitatii!!!!

Descrierea jobului

Ce ne dorim de la tine?
  • Sa preiei comenzile si sa promovezi produsele societatii, conform unei rute planificate;
  • Sa pastrezi relatiile cu clientii actuali si sa dezvolti altele noi cu “vecinii lor ” = dezvoltarea portofoliului de clienti, pentru reprezentantul de pe Brasov ne dorim sa fie vorbitor de limba maghiara;
  • Sa consiliezi tehnic clientii cu privire la produsele firmei ( promovarea produselor noastre, prezentarea ofertelor actuale)
  • Sa incasezi debitele de la clienti astfel incat sa existe intotdeauna un rulaj;
  • Daca sunt obiective, sa ne asiguram ca si le indeplinim sau sa le depasim – asta inseamna castig mai mare si pentru tine;
  • Sa monotorizam actiunile si produsele noastre in piata dar si ale concurentei pentru a va ajuta cat mai mult in vanzarile voastre;
  • Sa colaborezi cat poti tu de bine cu echipa pentru ca comunicarea este calitatea esentiala in aceasta profesie.


Ne place sa credem ca mergem intr-o directie si vrem sa construim o echipa capabila.

Avem convingerea ca lucrurile trebuie facute cu placere si cu suflet. De aceea pentru a avea placere in ceea ce faci oferim instrumentele necesare in desfasurarea cat mai buna a activitatii zilnice: masina de serviciu, tableta pentru preluarea comenzilor si telefon.

Descrierea companiei

MATHEO MAR DISTRIB - Distribuim produse ale celor mai renumite branduri din domeniu. Suntem in piata de materiale de constructii si facem diferenta.
Publicat 27 ian. 2022 Reactualizat 24 feb. 2022 Expiră 26 feb. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.