Publicat 03 Mai 2019 | Reactualizat 10 Mai 2019 | Expiră 13 Mai 2019

Reprezentant vanzari

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Adecco Permanent Placement recruteaza pentru unul din clientii sai, o companie producatoare, cu reprezentare la nivel mondial, un Reprezentant vanzari cu locatia in Tg Mures.


Experienta de min 1-3 ani in vanzari/ofertare.
Cunoașterea limbii engleze la nivel mediu /avansat
Foarte bune abilitati de comunicare si negociere
Aptitudini organizatorice
Abilitatea intreactiona usor cu oamenii
Orientarea către client
Spirit antreprenorial;

Descrierea jobului

Descrierea jobului

Prospectarea pietei si identificarea potentialilor clienti;
Responsabil de mentinerea relatiei cu un portofoliu important de clienti existent.
Transmiterea ofertelor si mentinerea relatiei cu clientul pe parcursul ofertarii.
Implicat activ în actiuni pentru a îmbunătăți calitatea și a atinge obiectivele propuse.
Derularea unor actiuni prin care sa scoata în evidență caracteristicile cheie ale produselor companiei adresate clienților existenți și a celor potentiali.
Evaluarea nevoilor clienților și propunerea de soluții diverse;
Intocmeste rapoarte de activitate/ vânzări în conformitate cu procedurile interne ale companiei;
Discuta ofertele / conditii de livrare, metode de plată, prețuri în conformitate cu politica companiei;


Beneficii:
Salariu atractiv
Masina de serviciu
Alte beneficii dupa perioada de proba
Dezvoltarea carierei personale prin oportunitatea de a lucra intr-o companie de top din Romania

Training asigurat de companie

Toți candidații care se potrivesc cu cerințele de mai sus sunt rugati să aplice on-line.

Pentru mai multe locuri de muncă, vă rugăm să vizitați site-ul nostru www.adecco.ro și înregistrati-va CV-ul in baza noastra de date urmand link-ul http://adec.co/uHfNQx pentru a fi eligibili pentru alte pozitii promovate de Adecco. Toate aplicațiile sunt considerate strict confidențiale.

Descrierea companiei

Construirea unei cariere durabile este un proces continuu in care ai nevoie de motivatie, un plan de actiune, flexibilitate si disciplina. Succesul inseamna cunoasterea calitatilor personale si increderea in acestea. Descopera Adecco si vino sa desenam calea in cariera impreuna.

Cine este Adecco?

Adecco Romania este parte a The Adecco Group, lider local si mondial in furnizarea de servicii de resurse umane. Cu peste 33.000 de angajati full time si aproximativ 5.100 de sucursale, Adecco este prezent in peste 60 de tari si teritorii. În Romania, compania gestionează peste 8.000 de persoane plasate, are o baza de date cu peste 500.000 de candidaţi şi deserveste zilnic peste 600 de clienţi, toate acestea prin intermediul colegilor din cele 15 sucursale raspandite in intreaga tara.

Misiunea noastra este sa oferim oamenilor oportunități de angajare în orice etapă a carierei profesionale, iar companiilor, talentele de care au nevoie. Consultantii nostri sunt entuziasti si pasionati, sunt profesionisti specializati in domenii si industrii multiple, au experienta si capacitatea de a-ti intelege dorintele si planurile de cariera si de a gasi job-ul potrivit pentru tine.

Noi si voi, suntem Adecco.

Daca nu ai gasit un rol potrivit experientei tale, dar vrei sa fii la curent cu job-urile din piata, viziteaza website-ul www.adecco.ro, sectiunea RESURSE, unde iti poti inregistra CV-ul în baza de date Adecco. Ai vrea ca totul sa fie mai rapid si mai simplu de atat? Atunci descărca aplicația Adecco Jobs valabilă în AppStore și GooglePlay si fii la curent cu noile job-uri. Toate datele și CV-urile sunt tratate cu confidențialitate si vor fi luate în considerare în proiectele ce corespund experienței tale profesionale.

Adecco se angajeaza sa va protejeze si sa va respecte dreptul la intimitate si la protectia datelor dvs. cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de catre Adecco puteti gasi pe www.adecco.ro.

Expirat
Reprezentant vanzari  -  Adecco Resurse Umane

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close