Publicat 03 Ian 2019 | Expiră 03 Feb 2019

Reprezentant vanzari

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Pentru acest post sunt acceptati candidatii cu experienta in vanzari B2B, care sa fie proactivi, implicati, organizati, cu abilitati de negociere si creativitate.

Descrierea jobului

Responsabil cu vanzarea, negocierea si incheierea contractelor pentru subscriptii online (Ziarul Financiar Corporate, Flux de stiri, Monitorizare de presa), dezvoltarea portofoliului de clienti, mentinerea legaturii cu clientii, realizarea planului de vanzari, monitorizarea pietei de profil.

Descrierea companiei

Mediafax Group este compania ce furnizează, prin intermediul mai multor platforme, cel mai diversificat conţinut media de pe piaţa din Romania, destinat atat companiilor, cat şi utilizatorilor finali. Publisher cu un portofoliu ce cuprinde cel mai mare număr de branduri lider de piaţă, Mediafax Group oferă conţinut de interes general şi informaţii specializate avand ca public milioane de consumatori de presă scrisă şi online.

Produsele editoriale ale Mediafax Group acoperă cele mai importante domenii de interes, de la business (Ziarul Financiar, Mediafax Business News) şi social-politic (gandul.info), la sport (Prosport), divertisment şi lifestyle (Ce se intampla, doctore?), alături de nişe precum auto (Promotor), ştiinţă (descopera.ro), gadgeturi şi tehnologie (go4it.ro).

Expirat
Reprezentant vanzari  -  MEDIAFAX GROUP S.A.