Reprezentant Vanzari - Cluj si Bistrita Nasaud

Puratos - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere

Candidatul Ideal

Abilitatile tale :

* Experienta de 3-5 ani in Vanzari (B2B si Food este preferat)
* Orientat/a spre rezultate si pe imbunatatirea si dezvoltarea cunostintelor despre business si piata
* Interactionezi si creezi relatii usor si natural
* Bun comunicator/are atat in scris cat si in persoana
* Studii superioare in Marketing sau Vanzari consituie avantaj
* Permis de conducere categorie B

Oferta

Puratos ofera un mediu de lucru dinamic si antreprenorial care incurajeaza initiativele individuale, schimbul de idei si colaborarea intre angajati pentru a genera succes si a sustine indeplinirea obiectivelor companiei. Puteti beneficia de un pachet atractiv care contine, pe langa un salariu bazat pe criterii de performanta, asigurare medicala privata, formare si perfectionare continua, dar si posibilitatea de dezvoltare in cadrul organizatei.

Descrierea jobului

Creste-ti magia alaturi de Puratos!
Companie Belgiana fondata in 1919, lider in productia si distributia de materii prime pentru panificatie, patiserie si cofetarie.

Descrierea pozitiei
Puratos activeaza cu succes in Romania de aproape 25 de ani prin intermediul celor 11 filiale din tara si a celor doua Centre de Inovatie din Bucuresti si Cluj - Napoca. Cu pasiune impreuna reusim in fiecare zi sa le oferim clientilor nostri produse inovatoare, integral dezvoltate si produse de noi, cat si informatii relevante si de ultim moment despre dorintele, nevoile si asteptarile viitoare ale consumatorului final.
Promisiunea pe care o facem clientilor nostri, indiferent ca sunt din categoria artizan, industrial sau retail, este de a le fi parteneri de incredere in inovatie oferindu-le ingrediente de calitate, supply chain fiabil conform termenilor agreati, training de produs si idei noi de dezvoltare.
In prezent avem in jur de 150 angajati, si o echipa de Business Development formata din aproximativ 80 de colegi in Sales, Marketing, R&D si Technical Advisors. O echipa de profesionisti definita prin stabilitate si inovatie. Vei vedea colegi care sunt in cadrul companiei de peste 10 ani dar si colegi mai noi care au adus cu ei idei si abilitati noi, impreuna contribuind la noi oportunitati de business.


Acum cautam un coleg nou sa se alature echipei noastre de Sales pentru zonele Cluj si Bistrita Nasaud.

Reprezentant Vanzari (Artisan)
Cluj si Bistrita Nasaud


Misiunea ta:

Stii ce este maiaua? Dar o crema bavareza sau paste praliné? Da! Super!... Nu! Iti spunem noi!
Acestea vor fi parte din portofoliul tau de peste 20 produse dedicate brutariilor, cofetariilor si ciocolateriilor, iar misiunea ta va fi sa il gestionezi si optimizezi astfel incat sa pozitionezi Puratos ca partener de incredere, un pioner in intampinarea asteptarilor clientilor si un vizionar in brutarie, ciocolaterie si cofetarie.
Printre activitatile tale:
* Implementarea strategiei si atingerea obiectivelor de vanzari in zona desemnata
* Colaborezi cu Technical Advisors pentru a asigura suport tehnic clientilor.
* Colaborezi cu echipa de Marketing pentru organizarea de evenimente: Evenimente demonstrative, Seminarii, Lansare de produs.
* Colectezi informatii si analize despre piata si competitie, si le aduci in atentia Regional Sales Manager
* Colaborezi si coordonezi cu departamentele implicate in procesarea comenzilor, informatiilor si cerererilor de la clienti.

Descrierea companiei

Consumers everywhere are increasingly conscious of the quality of the food they eat. Puratos develops, produces and distributes a unique range of ingredients for bakers, pastry-chefs and chocolatiers who demand the very highest quality.

Founded in Belgium in 1919, Puratos is growing rapidly with over 8500 employees in 74 countries, with a consolidated turnover of €1,85 billion in 2017. Our passion for innovation, pioneering spirit and core values continue to propel our global ambitions. This, coupled with our commitment to our communities, is what makes working at Puratos so magical.
Publicat 21 oct. 2021 Reactualizat 20 nov. 2021 Expiră 20 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos