Publicat 03 Dec 2019 | Expiră 03 Ian 2020

Reprezentant vanzari B2B sisteme de iluminat tehnologie LED

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Quanta Resurse Umane recruteaza Reprezentant vanzari B2B sisteme de iluminat tehnologie LED in Bucuresti.

Cerinte:
- Absolvent studii tehnice;
- Persoana motivata, orientata catre client si catre atingerea obiectivelor;
- Foarte bune abilitati de comunicare, relationare si negociere;
- Experienţă în vanzari in domeniu, minim 2-3 ani, de preferat B2B;
- Bune cunostinte de limba engleză;
- Cunoştinţe de operare PC;
- Permis de conducere categoria B;
- Disponibilitate pentru munca de teren

Descrierea jobului

Responsabilitati:
- Identificarea potentialilor clienti, contactarea si stabilirea intalnirilor cu acestia;
- Propunerea solutiilor pentru iluminat, folosind tehnologiile LED (office, industrial, stradal, comercial, medical);
- Mentinerea in permanenta a relatiei cu clientii si urmarirea achizitiilor, montajului, asigurand inclusiv partea de customer care;
- Intocmirea diverselor raportari.

Se ofera:
- Pachet salarial motivant, alcatuit din parte fixa si comisioane in functie de target-ul realizat.

Datele cu caracter personal pe care ni le transmiteti, vor fi prelucrate cu scopul de a va ajuta la identificarea unor posturi potrivite, pentru care sa aplicati. Aceasta include trimiterea CV-ului dvs catre posibilii angajatori, mentinandu-va informat cu privire la viitoare oportunitati de munca prin metodele de comunicare furnizate de catre dumneavoastra. Conform Regulamentului European 2016 /679, ati fost informat(a) ca, in orice moment, veti avea dreptul de a accesa datele dvs. cu caracter personal, dreptul de a rectifica datele dvs. cu caracter personal daca datele sunt incomplete sau inexacte, dreptul de a restrictiona prelucrarea datelor cu caracter personal (in cazul in care respectiva restrictie este justificata din punct de vedere legal) dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere pentru protectia datelor si dreptul de a solicita incetarea prelucrarii datelor cu caracter personal in orice moment prin transmiterea unei cereri scrise la adresa de email: dataprotection.romania@quanta.com

Descrierea companiei

Suntem un grup multinational specializat in servicii dedicate resurselor umane. Infiintat in 1998 in Italia, Quanta Group detine azi birouri si in Elvetia, Statele Unite ale Americii, Romania, Brazilia si Republica Ceha.

Inca din anul 2002, odata cu infiintarea Quanta Romania, ne-am specializat pe o piata de nisa cum este cea a Recrutarii si Selectiei in domeniul aerospatial si am continuat explorand domenii noi si oferind servicii care includ: munca temporara, recrutare si selectie, detasare internationala, consultanta organizatională, managementul personalului, training, consultanta in elaborarea de proiecte cu finantare europeana si asistenta pe durata intregului proces de finantare si implementare.

Expirat
Reprezentant vanzari B2B sisteme de iluminat tehnologie LED  -  Quanta Resurse Umane SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close