Reprezentant medical

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal


Candidatul ideal are studii superioare de medicina, farmacie, biologie si are experienta bogata in domeniul pharma, bune abilitati de comunicare, este organizat, dinamic si cu spirit antreprenorial.

Descrierea jobului

Viitori nostri reprezentanti medicali dezvolta relatii profesionale cu medicii si farmacistii, cu alte categorii de specialisti si cadre medicale din institutiile private sau publice in zona geografica alocata.

Reprezentantii nostrii medicali au ca obiectiv, in stransa colaborare cu managementul companiei, cresterea cererii pentru produsele din portofoliu nostru, in piata locala de produse farmaceutice.

Implementarea strategiei de promovare a produselor: pregatirea vizitei, utilizarea tehnicilor de comunicare stabilite, raportarea vizitei, etc,

Implicare in organizarea de evenimente medicale, prezentari, simpozioane, conferinte.

Este in permanenta la curent cu schimbarile aparute in piata, supervizeaza actiunile competitiei si raporteaza catre sediu.

Propune actiuni noi pe zona alocata care sa contribuie la cresterea vanzarilor.

Descrierea companiei

Ce iti oferim daca vom lucra impreuna

Un pachet salarial motivant, telefon, laptop si autoturism de serviciu. Se ofera in plus prime si premii stimulative, corespunzatoare performantei individuale
Publicat 28 ian. 2022 Expiră 27 feb. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.