Reprezentant medical

Unimed Pharma - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

Persoana cu experienta minim 1 an ca reprezentant medical sau experienta relevanta in vanzari, foarte bune abilitati de comunicare si negociere, preferabil cu studii medicale sau conexe, conducator auto cu experienta. Personalitate dinamica, autonoma si creativa, abilitati de analiza si planificare. Referinte impecabile de la locurile de munca anterioare

Descrierea jobului

Promovarea produselor companiei, organizarea de seminare si prezentari, cu scopul atingerii obiectivului de vanzari stabilit, pozitia necesita calatorii frecvente in teritoriu (7 judete).

Beneficii: salariu, masina, telefon, notebook, bonus in functie de rezultatele obtinute

Descrierea companiei

Unimed Pharma este o companie farmaceutica slovaca profilata pe dezvoltarea şi fabricaţia de produse oftalmologice. Portfoliul actual include peste 30 de picaturi oftalmice pentru o gama larga de afecţiuni, produse destinate chirugiei şi microchirurgiei oftalmice, suplimente nutritive destinate ingrijirii zilnice şi preventive a ochilor. Unimed Pharma este liderul pe piaţa oftalmologice din Slovacia şi deţine poziţii semnificative pe alte 15 pieţe din Europa.

Publicat 20 oct. 2021 Reactualizat 17 nov. 2021 Expiră 19 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos