Reprezentant medical promovare

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere

Candidatul Ideal

Esti absolvent de studii superioare, de preferat in domeniul medical;
Ai experienta anterioara in promovarea serviciilor medicale minim un an;
Ai permis de conducere categ. B;
Ai cunostinte operare PC;
Esti o fire creativa, inovatoare, dinamica;
Esti orientat spre rezultate;
Esti o persoana comunicativa , cu atitudine pozitiva ,proactiva si ai dorinta continua de invatare ;
Iti place sa lucrezi in echipa ;
Experienta in cadrul serviciilor medicale (constituie un avantaj) ;

Descrierea jobului

Promovarea imaginii si a serviciilor companiei;
Stabilirea, dezvoltarea si mentinerea relatiei cu medicii din portofoliu;
Participarea la analiza pietei si la introducerea noilor servicii in oferta companiei ;
Dezvoltarea teritoriala a centrelor Gral.

Ce iti oferim:

-pachet salarial atractiv
-training la angajare
-training si cursuri de perfectionare
-colectiv tanar si dinamic
-posibilitatea de avansare in cadrul companiei.

Descrierea companiei

GRAL Medical este o firma privata cu capital integral romanesc din topul celor mai mari companii din domeniul serviciilor medicale.Sub sloganul “Suferinte Vechi, Tratamente Noi”, GRAL Medical a reusit sa implementeze servicii noi si eficiente pentru a veni in intampinarea pacientilor cu o alternativa la sistemul de sanatate existent. Astfel, in scurt timp, Gral Medical a devenit cea mai dinamica companie de servicii medicale din Romania. Perseverenta, performanta, serviciile personalizate, inovatia si rezultatele obtinute stau la baza diferentierii sale pe piata serviciilor medicale private din Romania.

Grupul GRAL Medical a reusit sa construiasca o retea de 54 centre medicale in 8 judete din tara, dintre care 14 laboratoare, 28 centre regionale de recoltare, 14 clinici (din care 3 centre de imagistica medicala) si 4 spitale oncologice: Spitalul OncoFort din capitala cu 4 sectii (radioterapie, chimioterapie, chirurgie si dializa), Spitalul OncoFort Ploiesti, Spitalul OncoFort Craiova, Spitalul OncoFort Pitesti si un centru de medicina nucleara - Spitalul OncoFort Caloian, cu cele 2 sectii (realizarea scintigrafiilor si tratarea cancerului tiroidian bine diferentiat), unde lucreaza peste 1200 de medici si asistente.

Viziunea noastra este sa fim mereu deschizatori de drumuri noi in piata serviciilor medicale si sa ridicam standardul serviciilor oncologice la un nivel nou de performanta.

Misiunea este sa oferim o alternativa la sistemul medical actual, prin crearea unui mediu in care ideile prind viata, iar cei din jurul nostru sa primeasca respectul cuvenit.

Valorile in care credem sunt: daruirea si increderea, responsabilitatea si respectul, profesionalismul si inovatia.Inca de la inceput, Gral Medical a dorit sa ofere pacientilor servicii personalizate, motiv pentru care, incepand cu 2006, a finalizat peste 8 demersuri investitionale din domenii diferite, proiecte care au dus la completarea si diversificarea serviciilor existe.

Publicat 14 oct. 2021 Reactualizat 26 oct. 2021 Expiră 13 nov. 2021
Joburi similare