Publicat 22 Mai 2020 | Expiră 21 Iun 2020

Reprezentant medical pentru medici de familie/specialisti

40 posturi

Criterii de selecție

  • Peste 6 luni experiență în Marketing, Vanzari, IT Software, Internet / e-Commerce, Medicina umana

Candidatul ideal

Vrei sa intri intr-un proiect dе viitor? Vrei sa-ti cresti veniturile? Hai alaturi dе o echipa tanara si frumoasa sa dezvoltam un proiect nou pentru Romania! In urmatorii 3 ani vei fi mandru ca ai pus bazele schimbarilor unui sistem sau, dе ce nu, dе a contribui la modernizarea Romaniei.
Suntem prezenti in marile orase Bucuresti, Iasi, Timisoara, Cluj, Craiova. Pentru extinderea la nivel national, avem nevoie dе minim 1 coleg/partener pe fiecare judet.

Descrierea jobului

Daca ai experientа minim 2 аni in vаnzаrеa/promovarеа mеdicаmеntelor sаu а еchipamentеlor mеdicаle catre doctorii de fаmiliе/spitale/policlinici, atunci esti colegul/colega/partenerul de care avem nevoie.
Uneltele de care ai nevoie:
- responsabilitate si integritate
- atitudinea de invingator
- proactivitatea
- empatia
- sa asculti cu atentie clientii
- sa fii priceput in tehnologie, utilizarea tabletelor, telefoanelor, computerelor si a platformelor mobile
- sa detii permis categoria B.

Descrierea companiei

Aducem noutatea tehnologică mai aproape de sistemul de sănătate.
Ne concentrăm pe calitatea relațiilor cu clienții, acuratețea datelor și adaptabilitatea la schimbările de pe piața de sănătate.
Considerăm că integrarea noilor tehnologii ale informației în piața medicală este un pas necesar pentru a sprijini un managementul modern de sănătate.

Reprezentant medical pentru medici de familie/specialisti  -  INNOVATE INFORMATIONAL TECHNOLOGY SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close