REGISTRATOR MEDICAL in Bucuresti

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Căutăm o persoană responsabilă, dornică să înveţe lucruri noi, deschisă atât în relaţia cu persoanele din colectiv, cât mai ales în relaţia cu pacienţii, cărora le acordăm întreaga atenţie.
Cerinte:
- Seriozitate, abilităţi de comunicare, rezistență la stres;
- Experiență în recepţie clinică medicală;
- Cunoștințe operare PC.

Descrierea jobului

- Înregistrează pacienţii;
- Pregăteşte materialele necesare pentru recoltarea probelor biologice;
- Transportă probele în laborator;
- Întocmeşte necesarul de materiale;
- Pregăteşte probele biologice pentru analizat.

Descrierea companiei

Oamenii sunt specialitatea noastra. Credem in biologia individului.
De aceea am creat LABORATOARELE BIOCLINICA.

Lider. Bioclinica este primul laborator din tara dotat cu un sistem integrat de chimie clinica si imunoenzimologie. In plus, este singurul reprezentant al Romaniei care participa anual la sase controale internationale de calitate.

Tehnologie de ultima ora. Succesul Laboratoarelor Bioclinica se datoreaza in primul rand aparaturii ultramoderne, produsa de lideri mondiali in domeniu. Multe dintre sisteme sunt unice in Romania.

Specialisti. Marele atu al Bioclinicii este acuratetea analizelor. De asta are grija echipa de top de medici specialisti, biologi, chimisti, asistente si tehnicieni de laborator. Acestia executa cu profesionalism peste 300 de investigatii de laborator, de la hematologie, biochimie, imunologie, microbiologie, pana la alergologie, si biologie moleculara. Profesionalismul specialistilor este pe masura calitatii echipamentelor folosite.

Expansiune. Bioclinica a creat o retea de laboratoare competitive in Timisoara, Arad, Resita,Targu Jiu, Oradea, Deva, Brasov, Targu Mures, Bucuresti ,Iasi,Cluj, Sibiu, Pitesti, Valcea.


Intr-un mediu primitor, vei descoperi ca analizele pot fi facute intr-un mod placut. Acum nu aveti motive sa le amanati, pentru ca analizele medicale corecte, facute la timp, va protejeaza de probleme.
De aceea am creat LABORATOARELE BIOCLINICA
Publicat 19 oct. 2021 Expiră 18 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos