Publicat 20 Nov 2019 | Expiră 21 Dec 2019

Regional Service Manager - Timisoara

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Smartree recruteaza un Regional Service Manager, pentru clientul sau, STILL Material Handling Romania, companie germana, producatoare de echipamente de manipulare, depozitare si imbunatatirea fluxurilor de productie (stivuitoare electrice, motostivuitoare, tehnica de depozit si rafturi).
Zona alocata : Timisoara


Cerinte:
- Studii superioare, de preferat profil tehnic;
- Minimum 3 ani experienta pe o pozitie similara (experienta in coordonarea unei echipe in domeniul industrial, automotive, auto);
- Foarte bune abilitati de leadership;
- Abilitati de comunicare, perseverenta si responsabilitate;
- Excelente abilitati de planificare, organizare si raportare;
- Gandire analitica, aptitudini de prezentare, convingere, negociere si dezvoltare a relatiilor de business cu partenerii;
- Cunostinte medii de operare Ms Office;
- Cunostinte de limba engleza la nivel avansat;
- Permis de conducere categoria B;
- Disponibilitate de deplasare ( activitatea este de teren).

Descrierea jobului

Responsabilitati:
- Planifica, organizeaza, coordoneaza si evalueaza permanent toate activitatile de service specifice domeniului automotive, pe Banat, Crisana, Maramures si Transilvania;
- Dezvolta relatii profesionale cu clientii alocati in scopul de a deveni parteneri si resurse de incredere;
- Mentine legatura cu clientii actuali, ofera consultanta tehnica cu privire la serviciile si piesele de schimb sau la anumite situatii privind comenzile aflate in procesare;
- Identifica oportunitati de vanzare in timpul vizitelor la clienti;
- Implementeaza politici si proceduri de service in ceea ce privește gestionarea resurselor, a operatiunilor de service si ofera suport departamentului de vanzari;
- Coordoneaza echipa de tehnicieni service si este implicat in evaluarea angajatilor aflati in subordinea directa;
- Este implicat in negocierea, evaluarea prețurilor si intocmirea contractelor de mentenanta;
- Este responsabil pentru calitatea serviciilor STILL si satisfactia clientilor;
- Asigura managementul operational;
- Monitorizeaza si raporteaza rezultatele si indicatorii de performanta (KPI);
- Defineste si transmite clar urgentele/prioritatile, monitorizeaza si este implicat direct in rezolvarea anumitor situatii.


Prin aplicarea CV-ului dvs. la acest job sunteti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, conform Regulamentului privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceste date ne sunt necesare pentru desfasurarea procesului de recrutare.
Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati Politica noastra de confidentialitate a datelor cu caracter personal, pe site-ul Smartree.

Descrierea companiei

Smartree, unul dintre cei mai importanti furnizori pe piata serviciilor de outsourcing de salarizare si administrare de personal, ofera de 19 ani, solutii complete pentru managementul strategic al proceselor de resurse umane, aflate intr-o continua evolutie. In prezent, Smartree are peste 90 de angajati in sediul din Bucuresti, dar si in centrele regionale din Craiova, Pitesti si Timisoara.

Avand la baza platforme proprietare de solutii informatice integrate, de ultima generatie, Smartree ofera o gama completa de servicii de externalizare a proceselor de HR, de la salarizare, administrare de personal, recrutare, munca temporara pana la consultanta in domeniu, oferind posibilitatea organizatiilor de a se concentra pe activitatile care aduc plus valoare si le pot sustine cresterea.

Expertiza in cele mai bune practici din industrie dar si know how-ul celor 90 de specialisti in payroll, administrare de personal si recrutare au consolidat in permanenta portofoliul de clienti Smartree, format in majoritate din importante companii multinationale, dar si companii cu capital integral romanesc.

Expirat
Regional Service Manager - Timisoara  -  Smartree Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close