Publicat 21 Ian 2008 | Expiră 21 Feb 2008

REGIONAL MANAGER

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Vrei sa lucrezi intr-o companie tanara, dinamica, aflata in plina dezvoltare, unde sa-ti pui in valoare competentele si experienta profesionala?
Doresti sa-ti construiesti o cariera intr-o companie care crede cu adevarat in “investitia in oameni”?

Ca urmare a dezvoltarii retelei de distributie,
TOP BRANDS DISTRIBUTION, una din cele mai experimentate companii din Romania in domeniul FMCG, principalul distribuitor al produselor Philip Morris Romania, a deschis la 1 ianuarie 2008 noi puncte de lucru in judetele ALBA, BISTRITA, SIBIU, MURES, PRAHOVA, HARGHITA, COVASNA, BRASOV si isi doreste sa angajeze REGIONAL MANAGER pentru regiunea BRASOV-COVASNA-HARGHITA.

Pentru a fi eligibil pentru acest post, trebuie sa indeplinesti urmatoarele criterii:
- studii superioare finalizate;
- experienta relevanta in activitatea operationala din domeniul vanzarilor FMCG;
- abilitati manageriale;
- capacitate de analiza si sinteza;
- viziune si gandire strategica;
- permis de conducere categori B.

Descrierea jobului

Obiectivele acestui post vor fi:
- monitorizarea, coordonarea si controlul activitatilor de vanzare si recuperare a creditului, in zona alocata, in scopul cresterii profitabilitatii si in conformitate cu obiectivele pe termen scurt, mediu si lung ale companiei;
- monitorizarea, coordonarea, organizarea, controlul, dezvoltarea, instruirea si motivarea subordonatilor directi si indirecti, in scopul crearii unei echipe puternice orientata spre atingerea si depasirea obiectivelor asumate, atat din punct de vedere calitativ cat si cantitativ;
- monitorizarea si controlul respectarii cadrului procedural intern de catre toti angajatii din punctele de lucru alocate;
- acordarea de suport permanent operational si administrativ tuturor echipelor de vanzari din punctele de lucru coordonate;
- asigurarea unui flux informational corect, complet si la timp intre departamentele suport si echipele din zona alocata.

Descrierea companiei

Top Brands Distribution este una dintre cele mai experimentate companii din Romania, in domeniul distributiei bunurilor de larg consum, fiind principalul distribuitor al produselor Philip Morris Romania.

Din 1998, Top Brands Distribution a avut o dezvoltare continua, devenind o companie de varf in distributia produselor de larg consum, cu o forta de vanzare de peste 280 de persoane, ce raspund cerintelor a peste18,000 de clienti din Bucuresti si din alte 18 judete ale tarii.

Expirat
REGIONAL MANAGER  -  S.C TOP BRANDS DISTRIBUTION S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close