Publicat 20 Feb 2019 | Reactualizat 22 Mar 2019 | Expiră 23 Mar 2019

Referent vanzari (office)

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- cunostinte excelente de operare PC (MS Office - Excel);
- abilitati excelente de comunicare verbala si scrisa;
- atentie la detalii;
- spirit inovator si disponibilitate pentru invatare continua;
- abilitati de negociere;
- disponibilitate pentru deplasari;

Descrierea jobului

- preia/distribuie corespondenta;
- redactarea documentelor (contracte, acte aditionale, notificari);
- preia/initiaza apeluri telefonice si solutioneaza solicitarile primite pe e-mail;
- participa activ la finalizarea proiectelor departamentului;
- participa activ la rezolvarea sarcinilor echipei;

Descrierea companiei

FAN Courier este liderul pietei de curierat rapid intern. Infiintata in 1998 de 3 antreprenori romani cu capital 100% autohton, compania deserveste astazi peste 30,000 de clienti, atat persoane juridice, cat si persoane fizice. Avand un parc auto de peste 2,750 de autovehicule, o echipa de peste 6,300 de angajati si mai mult de 15,000 de localitati deservite in termen de 24 de ore, FAN Courier isi consolideaza an de an pozitia de lider de piata obtinuta inca din 2006.

Din paleta de servicii fac parte atat livrari nationale (in 1,2,4 sau 6 ore prin serviciul Express Loco, in 24 de ore prin serviciul Standard, prioritara prin serviciul Red Code, in puncte de proximitate din magazine partenere prin serviciul Collect Point), cat si livrari internationale, rutier sau aerien, prin parteneriate cu companii de renume. O serie de servicii adiacente se alatura portofoliului si ofera clientului posibilitatea de a externaliza un procent semnificativ din procesul logistic : depozitare, ambalare si expediere prin serviciul Supply Chain, tiparire, envelopare si expediere prin serviciul Print & Go, returul banilor cash sau in cont bancar prin serviciile Ramburs & Cont Colector, confirmare de primire in timp real prin serviciul ePOD, livrare marfa in regim de grupaj prin serviciul Eurocargo, etc.

Expirat
Referent vanzari (office)  -  FAN Courier Express SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close