de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 01 Mar 2007 | Reactualizat 04 Mar 2007 | Expiră 01 Apr 2007

Referent Contabilitate

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Titularul postului trebuie sa:
-aiba bune cunostinte de contabilitate;
-aiba cunostinte de fiscalitate, legislatie si rapoarte financiare;
-posede bune aptitudini utilizare PC (Excel, program de contabilitate);
-posede bune aptitudini culegere, prelucrare date si raportare;
-aiba minim 2 ani experienta in domeniu;

Descrierea jobului

Titularul postului va asigura derularea operatiunilor contabile ale companiei.
Compania ofera conditii bune de lucru si un pachet de recompensare motivant, in concordanta cu importanta activitatii si rezultatele obtinute.

Descrierea companiei

Binecuvantata cu unul din cele mai potrivite amplasamente naturale, Podgoria Murfatlar este asezata in sud-est-ul Romaniei, intre Dunare si Marea Neagra, in centrul Podisului Dobrogei. Plaiurile viticole cuprind peste 3300 de hectare din zona localitatilor Basarabi, Valul lui Traian, Poarta Alba si Siminoc.
In septembrie 2002 Murfatlar a devenit prima societate viti-vinicola din Romania certificata conform standardului de calitate ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii si pentru sistemul HACCP de asigurare a securitatii in domeniul alimentar.
Toate acestea au ca scop obtinerea unui produs autentic: VINUL DE MURFATLAR, cu insusirile si calitatile lui incontestabile.

Expirat
Referent Contabilitate  -  Murfatlar Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close