Publicat 24 Mai 2019 | Reactualizat 23 Iun 2019 | Expiră 24 Iun 2019

REFERENT COMERT EXTERIOR (ITALIA)

3 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cerinte post
- buna cunoastere a limbii italiene;
- experienta relevanta in operare calculator (pachetul MsOffice);
- abilitati de comunicare, relationare, organizare si planificare;
- abilitate de invatare rapida;
- orientare catre rezultate;
- flexibilitate, adaptabilitate;
- studiile superioare tehnice reprezinta un avantaj;
- experienta in relationarea cu clientii.

Descrierea jobului

Responsabilitati
Asigura asistenta comerciala si tehnica competenta in alegerea variantei optime din gama de produse oferite de catre companie in raport cu necesitatile clientilor;
Realizeaza oferte comerciale/calculatii de pret, impreuna cu anexele lor (fisa de masuratori) pentru partenerii externi;
Incheie contracte de vanzare-cumparare cu partenerii externi si mentine legatura cu acestia pe toata perioada derularii contractului;
Preia eventualele reclamatii si faciliteaza rezolvarea lor cat mai rapida;
Activitatea se desfasoara la sediul societatii, din Pielesti.

Beneficii
Pachet salarial motivant si dinamic;
O oportunitate unica: construirea unei cariere in cadrul unei companii locale mari si dinamice, in crestere continua, care se adreseaza atat pietei nationale, dar si principalelor piete vest europene;
Lucrul in cadrul unei echipe tinere, numeroase si orientate spre performanta;
Imbunatatirea rapida a cunostintelor de limbi straine datorita contactului zilnic cu un numar semnificativ de parteneri externi.

Descrierea companiei

QFORT inseamna confort, calitate, caldura si soliditate. QFORT este o promisiune de valoare pe care o sustinem cu argumente sigure si concrete. QFORT este marca inregistrata a companiei Casa Noastra.

Casa Noastra este o companie 100% romaneasca, producator national de ferestre si usi termoizolante, infiintata in anul 1995. Prin reputatia echipei de specialisti si calitatea lucrarilor am devenit o companie de referinta in mediul economic din Romania.

Suntem o echipa dinamică și profesionistă formată din mai mult de 1000 oameni, o cifra de afaceri intr-o continua crestere si investitii in ultimii ani de cca. 30 milioane euro, prin care compania opereaza cea mai mare capacitate de productie de ferestre si usi din PVC din Sud-Estul Europei.

Credem in oameni, in puterea lor de a invata si a progresa. Suntem o echipa care intelege ce inseamna grija pentru client si servim interesele acestuia.

Expirat
REFERENT COMERT EXTERIOR (ITALIA)  -  CASA NOASTRA SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close