Publicat 30 Oct 2020 | Reactualizat 27 Nov 2020 | Expiră 29 Nov 2020

Referent comert exterior Franta

5 posturi

Candidatul ideal

Buna cunoastere a limbii franceze;
Studiile superioare tehnice reprezinta un avantaj;
Experienta relevanta in operare calculator (pachetul MsOffice);
Experienta in relationarea cu clientii;
Abilitati dе comunicare, relationare, organizare si planificare;
Abilitate dе invatare rapida;
Orientare catre rezultate si catre client;
Flexibilitate, adaptabilitate;
Spirit de initiativa si capacitate de a propune imbunatatiri si masuri corective.

Descrierea jobului

Misiune principala:
- asigura asistenta comerciala si tehnica competenta, in vederea alegerii variantei optime din gama de produse din PVC/Aluminiu oferite de compania Casa Noastra SRL, in raport cu necesitatile partenerilor externi francezi, parteneri reprezentati de societati comerciale din domeniul tamplariei;
- realiza oferte de pret;
- intocmeste fisele de masuratori, le transmite catre productie si tine legatura cu colaboratorii nostri externi pe tot parcursul desfasurarii contractului de colaborare.

Beneficii:
Pachet salarial motivant si dinamic;
O oportunitate unica: construirea carierei in cadrul unei companii locale mari si dinamice, in crestere continua, care se adreseaza atat pietei nationale, dar si principalelor piete vest europene;
Lucrul in cadrul unei echipe tinere, numeroase si orientate spre performanta;
Imbunatatirea rapida a cunostintelor de limbi straine datorita contactului zilnic cu un numar semnificativ de parteneri externi.

Descrierea companiei

QFORT inseamna confort, calitate, caldura si soliditate. QFORT este o promisiune de valoare pe care o sustinem cu argumente sigure si concrete. QFORT este marca inregistrata a companiei Casa Noastra.

Casa Noastra este o companie 100% romaneasca, producator national de ferestre si usi termoizolante, infiintata in anul 1995. Prin reputatia echipei de specialisti si calitatea lucrarilor am devenit o companie de referinta in mediul economic din Romania.

Suntem o echipa dinamică și profesionistă formată din mai mult de 1000 oameni, o cifra de afaceri intr-o continua crestere si investitii in ultimii ani de cca. 30 milioane euro, prin care compania opereaza cea mai mare capacitate de productie de ferestre si usi din PVC din Sud-Estul Europei.

Credem in oameni, in puterea lor de a invata si a progresa. Suntem o echipa care intelege ce inseamna grija pentru client si servim interesele acestuia.

Daca vrei sa ne cunosti mai bine poti vizita site-ul nostru www.qfort.ro si daca te-am convins sa te alaturi echipei QFORT trimite-ne CV-ul tau pe adresa de email [email protected]

Referent comert exterior Franta  -  CASA NOASTRA SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close