Publicat 02 Oct 2007 | Expiră 02 Oct 2007

Referent Administrativ

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

O persoana dinamica si cu spirit de initiativa. Foarte bun conducator auto. Discretie si loialitate fata de companie. Disponibilitate pentru program prelungit.

Descrierea jobului

- contract de munca pe perioada nedeterminata

Descrierea companiei

Omniasig a fost inclusa de revista Capital in lista cu companiile pentru care este bine sa lucrezi. De ce? Pentru ca Omniasig crede ca succesul organizatiei se afla intr-o stransa corelatie cu utilizarea resurselor umane adevcate. Suntem in permanenta cautare de oameni motivati, care sa isi doreasca sa se conformeze motto-ului companiei:
“Facem business din placerea de a face business.”
Daca va doriti un loc de munca intr-o organizatie de traditie, intr-un mediu in care totul se misca cu viteaza, in care puteti invata un lucru nou in fiecare zi si unde fiecare zi reprezinta o provocare, cosiderati Omniasig. Aici, resursele dumneavoastra sunt valorificate, intiativa rasplatita si veti gasi posibilitatea de a creste si a deveni cel mai bun in sectorul dumneavoastra de expertiza.
Dezvoltarea si cresterea dumneavoastra profesionala sunt lucrurile in care Omniasig investeste, pentru a crea cea mai buna echipa de profesionisti.

Expirat
Referent Administrativ  -  OMNIASIG

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close