Referent administrativ

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Proactiv in dezvoltarea propriilor abilitati profesionale, cunoaste si respecta legislatia si reglementarile in vigoare in domeniul administrativ / asigurararilor;
- cunostinte operare aplicatii / softuri-online/ administrative;
- cunostiinte utilizare calculator;
- limba engleza (nivel mediu);
- permisul de conducere categoria B constituie un avantaj
- studiile superioare reprezinta un avantaj

Descrierea jobului

- organizeaza modalitatea de gestionare a mijloacelor fixe si obiectelor de inventar aflate in utilizarea angajatiilor si raspunde de intreg procesul de inventariere;
- genereaza, verifica si inchide ordinele de deplasare
- asigura rezervarile hoteliere/avion
- intermediaza si gestioneaza comenzile de curier
- inregistreaza si arhiveaza documentele primite
- aprovizionarea cu materiale consumabile
- responsabil de gestiune

Descrierea companiei

Claim Expert Services S.R.L. face parte din Vienna Insurance Group, unul dintre cei mai mari asiguratori din Austria si din Centrul si Estul Europei.

Compania ofera servicii pe piata asigurarilor din Romania inca din 2009 - anul in care aceasta si-a inceput activitatea specializata in constatarea si evaluarea daunelor auto.

Claim Expert Services S.R.L. se bucura de o continua dezvoltare si imbunatatire a calitatii serviciilor privind avizarea dosarelor de dauna si inspectia tehnica a vehiculelor asigurate pentru doua companii romanesti ale grupului VIG: Asirom si Omniasig.

Punem la dispozitia clientilor nostri, de mai bine de 7 ani, un portofoliu extins de servicii pe segmentul asigurarilor auto si asigurarilor generale.

Publicat 9 mai 2022 Expiră 8 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.