Redactor Wall-Street.ro

INTERNET CORP SRL - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Echipa Wall-Street.ro caută redactor full time cu minimum 2 ani de experiență în presă sau comunicare.
Cum ne-ar plăcea să fii:
  • curios și cu poftă de scris;
  • obiectiv;
  • să nu maltratezi limba română;
  • să șții limba engleză, cel puțin la nivel mediu;
  • bun observator și foarte atent la detalii;

Descrierea jobului

Dacă te vei alătura redacției Wall-Street, vei scrie pe diverse subiecte economice și generaliste, vei participa la conferințe de presă offline și online, vei realiza interviuri, vei ajuta la organizarea conferințelor proprii sau vei face emisiuni și interviuri video. Job-ul se desfășoară din redacție (zona Piața Dorobanților) sau de pe teren (conferințe de presă, evenimente de lansare, reportaje etc).

Descrierea companiei

Wall-Street este parte a Internetcorp, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata publishing de online prin patru divizii de conţinut: business, ştiri, lifestyle şi target feminin, dar şi prin divizia de evenimente. Principalele publicaţii din portofoliu sunt wall-street.ro, start-up.ro, kudika.ro, retail.ro, garbo.ro şi 9am.ro. De asemenea, compania deţine marketplace-uri pentru antreprenori şi specialişti BizTool.ro, dar şi platforma de evenimente virtuale IC Events. Principalele evenimente organizate de către InternetCorp sunt Future Banking, ecomTEAM şi Retail Arena.
Publicat 9 mai 2022 Expiră 8 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.