Redactor carte juridica

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Te vrem în echipa Universul Juridic!

Suntem în căutarea viitorilor colegi care să aducă entuziasm, energie, profesionalism și voie bună în conturarea poveștii noastre.
Dacă ai tendința de a-ți corecta mereu prietenii, îți place să citești și observi cu ușurință greșelile din cărți, ești pasionat de domeniul juridic și îți place să fii conectat, ai toate calitățile necesare pentru a face parte din echipa noastră!
Denumirea jobului: Redactor de carte juridică.

Cerințe:
 • Să fi absolvit facultatea de drept;
 • Să ai cunoștințe temeinice de gramatică a limbii române;
 • Să ai cunoștințe de utilizare a pachetului Office;
 • Să ai simț estetic, creativ și o mare atenție la detalii;
 • Să fii o fire deschisă, dornică de a învăța lucruri noi și să îți placă lucrul în echipă;
 • Să deții abilități de comunicare și organizare;
 • Să ai abilități de planificare și prioritizare a proiectelor în lucru;
 • Să fii pasionat de domeniul juridic, interesat de cercetare juridică, să faci conexiuni și să ai capacitate de înțelegere, analiză și prelucrare a textelor juridice (legislație, doctrină și jurisprudență);
 • Experiența în domeniu este întotdeauna bine-venită, însă, dacă îți dorești acest job, ești optimist și responsabil, te vom învăța cu drag tot ceea ce ar trebui să știi.

Descrierea jobului

Ce presupune acest job:
 • Să redactezi cărți, articole de revistă și alte materiale care urmează а fi publicate;
 • Să ai un rol activ în toate aspectele privitoare la cărțile de care răspunzi, atât în relația cu colaboratorii, cât și în relația cu celelalte departamente (design, tehnoredactori, marketing, online, distribuție etc.);
 • Să propui spre publicare articole pe teme juridice de interes.

Ce oferim:
 • Atmosferă de lucru plăcută, alături de o echipă tânără, entuziastă;
 • Posibilitatea de a lucra în regim remote;
 • Oportunitatea de a-ți dezvolta o carieră în mediul juridic;
 • Oportunitatea de a crește într-un mediu în plină dezvoltare și de a intra în contact cu oameni creativi.

Tipul jobului: Full-time (08:30-17:30, pauză de masă de o oră), post disponibil la nivel național.

Descrierea companiei

Înființată în anul 2001, editura Universul Juridic a devenit unul dintre principalii actori ai pieței de carte juridică din România.
Poziția pe care o ocupă în acest moment editura pe piața de carte juridică se datorează bazelor solide care au fost puse încă de la înființare: respect, seriozitate în relațiile cu colaboratorii noștri și dorința de a dezvolta în permanență editura.

Trimite-ne CV-ul tău la adresa recrutare@universuljuridic.ro, însoțit de o scrisoare de intenție în care să ne spui câte ceva despre tine.
* Ne rezervăm dreptul de a răspunde doar candidaților selectați.
Etapa 1: analizarea CV-urilor depuse, selectarea candidaților. Etapa 2: contactarea prin e-mail în vederea susținerii unui test (corectarea unui text conform standardelor editurii). Etapa 3: verificarea testului (admis sau respins), contactarea candidaților admiși; oferirea unui feedback candidaților respinși. Etapa 4: interviu la sediul editurii (doar pentru candidații care sunt contactați telefonic) cu managerul HR și redactorul-șef.

Disclaimer:
Stimat/ă candidat/ă,
Dorim să vă aducem la cunoștință că, începând cu data de 25 mai 2018, Regulamentul privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (GDPR) va fi aplicat de toate statele Uniunii Europene. În acest context, compania noastră se angajează să vă protejeze și să vă respecte confidențialitatea datelor personale.
Dacă în urma lecturării prezentei politici ne transmiteți datele dvs. (sub forma unui Curriculum Vitae) printr-unul dintre multiplele canale puse la dispoziție, înseamnă că ați fost informat, în baza art. 13 din Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016, că vom colecta și prelucra datele dvs. cu caracter personal (nume, adresă de e-mail, număr de telefon, adresă de domiciliu etc.) cu scopul desfășurării procesului de recrutare și selecție inițiat de către reprezentanții companiei și că v-ați acordat consimțământul pentru acestea.
Subliniem faptul că vom utiliza aceste date numai în scopul pentru care au fost solicitate, respectiv pentru finalizarea procesului de recrutare. În acest sens, pe baza datelor și informațiilor pe care ni le furnizați în mod benevol și pentru a căror analiză avem acordul dvs., urmărim să determinăm dacă sunteți sau nu un candidat potrivit pentru posturile vacante din cadrul companiei, precum și să vă contactăm cu o propunere, în vederea stabilirii unui interviu sau cu scopul de a vă solicita/furniza informații suplimentare legate de oferta noastră. Menționăm că nu vom furniza niciunei terțe persoane informațiile puse la dispoziție de dvs., cu excepțiile prevăzute de dispozițiile legale.
În cadrul companiei noastre, recrutarea se realizează intern și, prin urmare, informația nu părăsește limitele fizice și digitale ale acesteia. În interiorul companiei, persoanele expuse la aceste date sunt membrii departamentului de resurse umane (responsabili ai zonei de recrutare); managerii departamentelor cu locuri de muncă vacante, din cadrul companiei, persoane ce joacă rol de factor de analiză și decizie în procesul de recrutare. Ca măsură de protecție, întreg personalul implicat în acest proces este instruit corespunzător în materie de protecție a datelor și înțelege riscul compromiterii.
De asemenea, este foarte important pentru noi ca dvs. să cunoașteți faptul că aveți în orice moment dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a solicita ștergerea datelor și dreptul de opoziție.
Pentru oricare dintre motivele de mai sus, precum și pentru a vă exercita drepturile garantate de legea privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, vă rugăm să vă adresați responsabilului pe partea de protecție a datelor din cadrul companiei noastre.
Publicat 18 mai 2022 Reactualizat 15 iun. 2022 Expiră 17 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.