Recruitment & Employer Branding Specialist

Help Net Farma - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

 • Minimum 4 ani experienta in activitatea de recrutare si employer branding;
 • Cunostinte operare PC – MsOffice (Excel, PowerPoint);
 • Experienta in managementul proiectelor de recrutare, inclusiv in gestionarea mai multor proiecte de recrutare simultan;
 • Cunostinte avansate de limba engleza;
 • Atitudine proactiva si spirit de echipa;
 • Bune abilitati de comunicare si negociere;
 • Bune abilitati de organizare si planificare.

Descrierea jobului

 • Gestionarea etapelor procesului de recrutare și selecție pentru pozițiile vacante (identificarea si selectarea canalelor de recrutare, postarea anunturilor de recrutare, screening CV-uri, programarea si sustinerea interviurilor, realizarea listei scurte de candidati, verificarea referintelor, ofertare);Gestionarea si actualizarea bazei de date cu candidati;
 • Participarea la dezvoltarea strategiei de employer branding si implementarea proiectelor asignate;
 • Reprezentarea companiei la evenimente: targuri de job-uri, prezentari la universitate, evenimente/proiecte pentru studenti, conferinte, workshop-uri;
 • Implicarea in procesele de integrare pentru colegii noi.

Descrierea companiei

Fondat in 1998, Help Net este al treilea cel mai mare lanț farmaceutic din România, cu peste 400 de farmacii deschise la nivel național. Compania noastră are peste 2.500 de angajați, care oferă produse și servicii de calitate superioară celor peste 3,7 milioane de pacienți.

Începând cu iulie 2018, Help Net și distribuitorul Farmexim, fac parte din concernul german PHOENIX group.

PHOENIX group, lider de piață în Europa, are o rețea de 164 centre de distribuție, peste 2.700 de farmacii proprii în 14 țări europene, 39.000 de angajați și o cifră de afaceri de 27 miliarde de euro (2019/20).

Viziunea PHOENIX group este să fie cel mai bun furnizor de servicii integrate de sănătate, indiferent de locul în care își desfășoară activitatea.

Help Net este un brand puternic și o companie ambițioasă, iar alături de noi poți beneficia de oportunități pentru dezvoltarea carierei, îți poți perfecționa cunoștințele și poți juca un rol activ în dezvoltarea companiei

Help Net știe că succesul său depinde de oamenii pe care îi are și de calitatea serviciilor oferite pacienților.

Oportunitățile noastre de carieră implică atât profesioniști din domeniul farma, cât și din diverse alte domenii, precum: logistică, vânzări, marketing, IT, economic, juridic, HR, regulatory affairs administrativ etc.

În echipa Help Net, valorile care ne ghidează sunt: ​​respect, inițiativă, încredere și responsabilitate. Dacă te identifici cu aceste valori și crezi în Bine, te așteptăm în echipa Help Net.

Vino la Bine! Construiește-ți o carieră din a face bine!

Publicat 5 mai 2022 Reactualizat 28 mai 2022 Expiră 4 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.