Recruiter - Consultant HR

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

Daca vrei sa fii colegul nostru , este bine sa stii faptul ca noi suntem o echipa tanara, dinamica si pozitiva. Asa cum spune si motto-ul companiei, suntem pasionati de activitatea pe care o desfasuram si tratam totul personal, astfel incat clientii nostri sa aiba parte de servicii excelente.

Suntem in cautarea unui coleg, cu experienta in recrutare pentru a se alatura echipei noastre dinamice pe pozitia de Recruiter - Consultant HR.
Obiectivul nostru este foarte simplu, sa fim promotorul culturii organizationale alaturi de colegii nostrii si sa mentinem acel work life balance in organizatie.

Alaturandu-te noua vei fi parte dintr-o echipa care apreciaza integritatea, in care ne sustinem reciproc si ne pastram promisiunile. Te vei alatura unei familii la nivel global, care ofera suport atat in momente bune dar si in cele dificile, pentru ca noua ne pasa de ceilalti si mai ales de clientii nostri.

Abilitati,Calificari,Cerinte si Experienta
  • Studii superioare finalizate,
  • Limba Engleza avansat,
  • 2-3 ani experienta in HR, recrutare
  • Cunostinte solide MS Office,
  • Persoana comunicativa, cooperanta si focusata pe nevoile business-ului,
  • Gandire flexibila si deschisa spre schimbare,
  • Empatic si orientat catre anagajati in egala masura cu interesele companiei,

Descrierea jobului

In calitatea de recruitor - consultant HR atributiile tale vor fi:

Vei gestiona tot procesul de recrutare end 2 end;
Vei transpune intr-un mod proactiv nevoile business-ului in solutii relevante de HR;
Te vei implica in dezvoltarea Brandului Companiei;
Vei sprijini si vei face sugestii pentru a imbunatati experienta angajatilor la locul de munca;
Vei pregati si monitoriza date despre fluctuatie si retentie de personal;
Vei cauta permanent oportunitati de imbunatatire, vei crea solutii mai simple, mai rapide in propriul tau stil de lucru;

Beneficii*:
  • Bonus anual, tickete de Sf. Paște, de ziua de naștere, asigurare medicala de sănătate, program flexibil, politica telemunca, zile de concediu suplimentar, reduceri prin 7 Card

Daca esti nerabdator sa te alaturi calatoriei noastre si vei ca oportunitatea pe care o cauti sa aiba un impact major in cariera ta, ne-ar placea sa auzim vesti din partea ta.

APLICA ACUM!
Echipa Cargo Partner

Descrierea companiei

cargo-partner este un important expeditor multinațional de mărfuri și furnizor de logistică integrată, cu o rezistență deosebită în soluțiile de transport intercontinental. Cu sediul în Austria, Cargo-Partner este prezent în peste 40 de țări, cu peste 3000 de angajați și continuă să crească și să se extindă în întreaga lume. Angajații noștri sunt profesioniști foarte motivați din multe națiuni diferite, cu medii culturale diverse, care împărtășesc o pasiune comună pentru munca lor, abilități excelente de comunicare și o abordare antreprenorială puternică. Oferim o carieră interesantă de pornire pentru persoanele talentate, fără experiență, precum și o oportunitate plină de satisfacții pentru logistica și profesioniștii din domeniul afacerilor. Credem în stabilirea relațiilor pe termen lung și investirea în dezvoltarea continuă a angajatilor nostri. Dacă sunteți în căutarea unei poziții vitale și provocatoare într-o companie internațională inovatoare și dinamică, vrem să te cunoaștem! Trimite astazi cererea și CV-ul prin intermediul portalului nostru online de locuri de muncă.

http://youtu.be/iL76kaJdrc8

Publicat 30 iun. 2021 Expiră 30 iul. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos