Receptionista

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

- Studii medii finalizate
- Bune cunostinte operate PC
- Cunostinte limba engleza: nivel mediu
- Capacitate de planificare si organizare a activităţii
- Abilităţi de comunicare
- Lucrul in echipa
- Asumare de responsabilităţi
- Atenţie concentrata si distributiva
- Confidenţialitate
- Limba Engleza – nivel mediu

Descrierea jobului

- Asigură primirea şi înregistrarea delegaţilor şi vizitatorilor care intră în sediul companiei
- Asigură legăturile telefonice solicitate din interiorul şi exteriorul companiei
- Primeşte corespondenţa sosita pe adresa companiei (plicuri, scrisori, adrese, faxuri) o înregistrează si o repartizează destinatarilor
- Expediază corespondenţa companiei, la solicitarea expeditorului
- Înregistrează corespondenţa/coletele expediate prin delegaţi in Registrul de evidenţa colete şi le eliberează pe baza de semnătură.
- Primeşte coletele livrate de serviciile de poştă şi curierat rapid şi le înregistrează in Registrul local de evidenţă colete. Eliberează coletele înregistrate, pe baza de semnătura.
- Transmite corespondenta companiei prin fax, la solicitarea departamentelor
- Afişează anunţurile/informările pe panourile din sediul companiei.
- Asigura rezervarea si organizarea sălilor de şedinţe, pe baza solicitărilor departamentelor.
- Asigura protocolul necesar conducerii companiei si delegaţilor acestora. Respecta si impune masurile necesare pentru gestionarea corecta a bugetului departamentului.
- Face rezervări pentru camere de hotel şi bilete de avion (în ţară şi străinătate), atât pentru angajaţii companiei, cât şi pentru delegaţii care vizitează compania, la solicitarea departamentelor responsabile de organizarea delegaţiei.

Descrierea companiei

Terapia - a SUN PHARMA Company este cea mai mare companie de medicamente generice din Romania .Sun Pharma este a cincea cea mai mare companie de produse generice și specializate din lume și prima companie farmaceutică din India, cu o prezență globală în 65 de piețe și produse comercializate în peste 150 de țări.

Compania ofera un portofoliu solid și extins de produse generice și specializate, aducând beneficii pacienților din întreaga lume. În același timp, Sun Pharma se remarca prin resursele ei multiple, tehnologia avansată și capacitățile de producție de ultimă generație.

Doresti sa-ti construiesti o cariera intr-o companie unde gasesti mediul cel mai potrivit pentru dezvoltarea ta si unde poti intalni toate ingredientele care sunt importante pentru tine ca sa fii multumit si implinit pe plan profesionala? Alege PROVOCAREA, alatura-te echipei Terapia - a SUN PHARMA Company, iar noi te asiguram de suportul nostru continuu pentru dezvoltarea ta ulterioara!

www.sunpharma.com
Publicat 28 ian. 2022 Reactualizat 25 feb. 2022 Expiră 27 feb. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.