Publicat 29 Ian 2019 | Reactualizat 26 Feb 2019 | Expiră 01 Mar 2019

Receptionista institutie bancara, program parttime/fulltime

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Va cautati un job office la o companie de prestigiu?
Ambitia va caracterizeaza si va doriti un job cu standarde inalte, intr-un mediu business, sub indrumarea unor profesionisti?
Va invitam sa aplicati pentru postul de “Receptionist” pentru o companie bancara de rang mondial.
Dorim o candidata prezentabila, motivata, la inceput de cariera (studentele sunt candidate ideale, dornice sa invete rapid si sa promoveze odata cu terminarea studiilor), amabila, care sa aiba abilitati de comunicare, sa cunoasca limba engleza si sa fie capabila sa lucreze cu clientii.
Experienta anterioara nu este obligatorie.
Seriozitatea, stabilitatea, loialitatea sunt caracteristici obligatorii pentru candidatele acestui post.

Descrierea jobului

Primul post de receptionist este un post part time. Puteti lucra dimineata, dupa-amiaza sau, daca aveti aspecte importante de rezolvat, puteti fi inlocuita in ziua respectiva de o alta colega din receptie. Programul de 6 ore/zi cat si flexibilitatea turelor va avantajeaza daca sunteti studenta sau aveti alte aspecte de rezolvat.
Cel de-al doilea post este cu un program full time fix. In lipsa orelor suplimentare, va puteti organiza agenda dupa cum va doriti fara a va decala programul.
Joburile sunt pentru sediile unei institutii bancare de marca, unul din liderii nationali si mondiali in domeniul bancar.
Printre atributiile postului mentionam: intampinarea, comunicarea si indrumarea clientilor catre departamentele sau persoanele cautate, comunicari telefonice, folosirea computerului (word, excel etc.), comunicari interdepartamentale, alte sarcini de receptie.
Se ofera un pachet salarial atractiv, program foarte flexibil cat si posibilitatea de a promova in cadrul bancii.

Descrierea companiei

Compania noastra –una dintre cele mai vechi pe piata romaneasca de profil- desfasoara activitatea de recrutare si selectie de personal de peste 24 de ani. Solicitarile clientilor nostri de a le pune la dispozitie personal cu calitati si abilitati specifice pentru activitati de munca (in mod special posturi office), ne-au ghidat spre dezvoltarea unui departament specific de resurse umane – Sequoia Personnel Management- care se ocupa de 16 ani cu recrutarea, selectia si gestionarea activitatii de personal pentru companiile ce externalizeaza serviciile anumitor posturi din organigrama. Companii de anvergura mondiala cat si clienti mai mici au apelat la serviciile noastre si au primit in schimb servicii de o calitate ireprosabila. Recunoasterea calitatii serviciilor noastre si a personalului selectat de noi poate fi exprimata statistic: peste 80% din personalul angajat pe posturi entry-level a promovat pe posturi superioare in cadrul companiilor unde lucrau. De-a lungul timpului ne-am bucurat sa fim deschizatori de drum in cariera pentru numeroase persoane, acordandu-le oportunitatea de a-si gasi un post pe masura asteptarilor lor. Printre aceste persoane speram sa te numeri si tu. SUCCES!
CONFIDETIALITATEA DATELOR PERSONALE
In baza art. 13 din REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI/ 27 aprilie 2016, va informam ca prin depunerea CV-ului dumneavoastra vom colecta si prelucra datele dvs. cu caracter personal (nume, adresa de email, numar de telefon, alte aspecte mentionate de dvs in CV), in temeiul Art. 6 alin. (1) lit. (a) din Regulament.
Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi folosite doar de compania noastra si de compania pentru care ati aplicat, numai in scopul selectiei personalului pentru incheierea unui contract de munca. Aceste date nu vor fi instrainate nici unei alte parti pentru scopuri publicitare sau de orice alta natura.
CV-ul si datele dumneavoastra vor fi stocate pe o perioada de cel mult 3 ani, timp in care va putem oferi joburi aflate in sfera dvs. de interes. Va informam ca aveti dreptul de a ne solicita accesul la aceste date, rectificarea sau ștergerea acestora sau restricționarea prelucrării, dreptul de a va retrage consimțământul în orice moment, precum si dreptul de a face plangere la autoritatea de supraveghere, daca considerati ca drepturile dvs nu au fost respectate.
Pentru orice detalii suplimentare referitoare la prelucrarea datelor personale ne puteti contacta la joburi@incepmunca.ro

Expirat
Receptionista institutie bancara, program parttime/fulltime  -  Sequoia Personnel Management

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close