Publicat 13 Feb 2017 | Reactualizat 16 Mar 2017 | Expiră 17 Mar 2017

RECEPTIONIST

4 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul /a pentru acest post in cadrul laboratorului SYNEVO este o persoana entuziasta, motivata, cu abilitatea de a asimila si de a invata rapid un soft specializat pe activitatea de laborator, in acelasi timp cu placerea de a lucra pentru oameni, de a empatiza si de a reactiona rapid in functie de nevoi.

-Absolvent de studii superioare.

- Bun utilizator al computerului;

Descrierea jobului

Persoana angajata ca RECEPTIONER/A gestioneaza activitatea de front-desk a centrului, informeaza pacientii cu privire la investigatiile oferite, la protocolul de recoltare a probelor biologice, la programul de lucru si la termenele de eliberare a rezultatelor, are atributii in ceea ce priveste casieria, arhiva de rezultate si activitatea de secretariat.

Descrierea companiei

Synevo este un brand international specializat in servicii de laborator medical, prezent in Romania, Germania, Ukraina, Belarus, Polonia, Republica Moldova (cu proiecte de extindere in Bulgaria, Turcia si Serbia).

In Romania, Synevo reprezinta o retea de 16 laboratoare si peste 60 de centre de recoltare, care ofera de la teste uzuale pana la teste de diagnostic avansat, inca din anul 1995. Cu peste 1000 de angajati, o paleta de investigatii de peste 2500 teste si 8.000.000 analize medicale/ an, Synevo Romania este cel mai mare prestator integrat de servicii de laborator medical, avand totodata o unitate centrala de referinta - Laboratorul Central (platforma Comerciala Militari).


La baza succesului nostru stau: calitatea serviciilor, colaborarea permanenta cu medicii clinicieni, si nu in ultimul rand, dorinta noastra de a contribui la evolutia dezvoltarii calitative a serviciilor medicale din Romania.

Puteti citi mai multe informatii despre noi pe pagina noastra: www.synevo.ro

Expirat
RECEPTIONIST  -  SC SYNEVO ROMANIA SRL