Receptioner m/f

Fiziozone - 2 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Candidatul ideai trebuie sa fie o persoana harnica si dornica sa invete lucruri noi, care sa se integreze in cadrul echipei, sa fie serioasa, amabila si sa pastreze secretul profesional. Dorim o colaborare pe termen lung. Nu se cere experienta minima in domeniu dar experienta anterioara intr-o clinica medicala constituie un avantaj. Candidatul trebuie sa cunoasca bine limba romana si operarea pe PC. Un avantaj il constituie cunoasterea unor limbi straine sau contabilitatea primara.

Descrierea jobului

- Preluarea alelurilor telefonice si pragramarea consultatiilor si tratamentelor;
- Operarea pe calculator;
- Furnizarea informatiilor solicitate de pacienti cu amabilitate si profesionalism;
incaseaza contravaloarea serviciilor medicale realizate si elibereaza documente fiscale;
- Asigura lucrari de secretariat si receptie specifice domeniului medical;
- Gestioneaza si pastreaza informatia confidentiala;
- Identifica si comunica managementului problemele cu care se confrunta;

Descrierea companiei

Clinica de recuperare medicală şi fizioterapie Fiziozone raspunde prin profesionalism şi seriozitate cerinţelor şi aşteptărilor pacienţilor săi. Fiziozone se străduieşte să fie un partener pe toata durata vieţii pentru cei care au nevoie de sprijin în menţinerea cât mai bună a stării de sănătate.

Cu peste 19 ani de experiența, clinica de recuperare medicală și fizioterapie Fiziozone a fost încă de la început un inovator pe piața medicală din România, fiind prima clinică care a integrat ozonoterapia în tratamentele de recupere și prima clinică din Constanța care introdus laserterapia pentru fizioterapie și testarea posturală.

Având experiența a peste 35 000 de pacienți Fiziozone s-a impus ca un formator de specialiști în ozonoterapie și a creat un nou standard în medicina de recupere.

Publicat 11 mai 2022 Expiră 10 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.