Receptioner/a clinica dentara

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Profilul cautat de noi :
Persoană comunicativă, responsabilă, organizată, flexibilă, energică și onestă, este o persoană ce știe să utilizeze aparatura de birou (calculator, imprimantă, scaner).
Persoana zambitoare, asertiva, pozitiva si calma, dornica de a avea un job intr-un mediu medical profesionist.
Cunostinte utilizare pc.
Capacitate de analiza situationala (sa stie sa se orienteze la fata locului si sa faca fata problemelor/situatiilor aparute in timpul programului) si atentie distributiva.

Descrierea jobului

RESPONSABILITATI:
Va gestiona activitatea de front-desk a clinicii.
Va informa pacientii nostri cu privire la programari.
Va intampina pacientii, va efectua preluarea apelurilor telefonice si va efectua programari/reprogramari, si va oferi asistenta de receptie pacientilor.
Va avea atributii in ceea ce priveste casieria, arhiva de fise.
Va gestiona permanent sistemul de sondare a opiniei pacientilor vis-a vis de calitatea serviciilor oferite de catre clinica.PROGRAM DE LUCRU
Oferim posibilitatea unui program de lucru flexibil, 8 ore/zi in 2 ture

Descrierea companiei

Suntem pasionati de ceea ce facem. Abordam fiecare caz cu profesionalism. Vrem sa fim la inaltimea asteptarilor clientilor nostri din toate punctele de vedere: calitate oameni, performanta aparate si materiale, sisteme de plata flexibile si adaptabile. Echipa de profesionisti formata din oameni pozitivi, relaxati care vor sa dovedeasca si sa se autodepaseasca in fiecare zi. Aparatura de ultima ora asigura rezultate de top si reprezinta garantia reusitei lucrarilor. Lucram cu cele mai bune materiale de la producatori experimentati international avizati. Adoptam cele mai noi metode de tratament. Oferim optiuni personalizate si servicii inovatoare. Gama de servicii este adaptabila tuturor segmentelor noastre de clienti; Oferim solutii performante atat celor care doresc sa-si rezolve o problema, cat si celor care exploreaza noi teritorii ale sanatatii si frumusetii.

Publicat 28 apr. 2022 Reactualizat 26 mai 2022 Expiră 28 mai 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.