Receptie service utillaje/Vanzari piese de schimb

Candidatul Ideal

Candidatul trebuie sa aiba cunostinte de limba engleza pentru dialog si citere fise tehnice, o FOARTE BUNA CAPACITATE DE COMUNICARE TELEONICA, cunostinte tehnice pentru o diagnoza preliminara a problemelor semnalate, SPIRIT DE LUCRU in echipa, buna coordonare a activitatii zilnice, calitate umana.

Descrierea jobului

Se oferta: posibitatea de lucru intr-o echipa in dezvoltare
Salariu motivant flexibil in fuctie de rezultate si implicare
Materiale pentru dezvoltarea profesionala
Vizite la fabricile ale caror produse le reprezentam in Romania
Masina de serviciiu+Laptop+telefon firma

Descrierea companiei

Utirom Invest SRL este distribuitor al Hitachi Construction Machinery (Europe) NV (HCME) pentru clientii sai din Romania. Utirom Invest SRL este dotat cu 4000 mp de spatii pentru depozite, service si birouri. Compania va distribui o gama larga de echipamente Hitachi, inclusiv excavatoare gama Zaxis-5 si -6 (mini, medii si de mare capacitate), incarcatoare pe pneuri ZW-5 si -6, basculante cu sasiu rigid si macarale Hitachi-Sumitomo.

Strategia companiei Utirom Invest SRL pentru piata din Romania este aceea de a oferi servicii first-class pentru partea de after-sales service precum si vanzari consultative.

Publicat 12 nov. 2021 Reactualizat 10 dec. 2021 Expiră 12 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.