Receptie salon infrumusetare

Ibeautyoly S.R.L. - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu 3000 - 3700 RON
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

The artisans își mărește echipa de profesioniști cu pasiune pentru frumusețea sustenabilă. Căutăm o persoană organizată care să preia responsabilitățile de la recepție, reprezentând cu succes imaginea premium a salonului și gestionând relația cu furnizorii și clientele.
Bonus: zonă de lucru centrală (Arcul de Triumf), interacțiune constantă cu pisica noastră Pablo (#ManagerNuMascota), prăjituri de casă și activitate pe social media.


Descrierea jobului

Cerințe:
Experiența pe un post similar este un plus; Cunoștințe de bază în social media și o bună abilitate de a utiliza calculatorul, precum și cunoștințe de bază în MS Office, excel Abilități de comunicare și relaționare, orientare către oameni – o persoană sociabilă cu o atitudine prietenoasă; Abilități organizatorice bune; Inițiativă și mentalitate orientată spre soluționarea de probleme; Atenție la detalii, eficiență, o atitudine responsabilă și asumată, dorință de învățare.
Salarizare atractivă + procent revanzare si posibilitatea de a beneficia de serviciile din salon gratis.

Oferim:
O locație centrală (zona Arcul de Triumf la 10-15’ de metrou), frumos amenajată și cu o atmosferă relaxată; O echipă tânără, dinamică și prietenoasă, precum și un coleg de echipă blănos; Oportunitatea de a învăța despre cum funcționează un salon cu accent mare pe calitate și practici sustenabile; Program de lucru: luni-vineri 10:00 - 19:00;
Publicat 27 apr. 2022 Expiră 27 mai 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.