Publicat 03 Feb 2008 | Reactualizat 03 Mar 2008 | Expiră 05 Mar 2008

Quality Engineer

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Studii universitare (profil tehnic)
Atitudine proactiva, abilitati de comunicare, capacitatea de a lucra sub presiune, orientat spre rezultate, spirit de echipa.
Foarte bune cunostiinte de utilizare a calculatorului (MS Office, Windows XP, Internet, SAP).

Descrierea jobului

Intelege asteptarile clientului cu privire la calitate si le comunica membrilor Core Team in timp util astfel incat acestea sa fie respectate in toate domeniile de activitate.
Urmareste si auditeaza departamentul de productie pentru detectarea neconformitatilor si participa la ciclul de inchidere a actiunilor corective astfel incat procesul de productie sa fie sub control.
Acorda suport departamentului productie in analiza proceselor ce nu adauga valoare (Return Material Authorization, Rework, Scrap, MRB,Cost of rework/scrap) pentru minimizarea pierderilor.
Asigura fluxul de informatii cu clientul (evolutia si analiza defectelor, date despre testare-parametri de testare, performanta echipamentelor de testare si date despre asigurarea calitatii- inregistrarea activitatilor), pentru a asigura respectarea cerintelor de calitate ale clientului.
Foloseste instrumentele calitatii (8D, CIP, feedback) pentru a analiza cauzele si a implemeta eficient actiunile corective cat si pentru a folosi lectiile invatate la procesele similare.
Instaleaza echipamentele/sistemele de masura (din zona de productie), participa la elaborarea instructiunilor de utilizare a acestora, elaborarea studiilor MSA si urmareste statusul calibrarii echipamentelor/ sistemelor astfel incat procesul de productie sa fie monitorizat in concordanta cu cerintele definite in planul de control.
Monitorizeaza tendinta calitatii prin intocmirea rapoartelor lunare (PPM intern/ extern, audit de proiect) si le prezinta membrilor echipei pentru a lua masuri de corectie.

Descrierea companiei

Hirschmann este o companie specializata si recunoscuta in industria automotive. Raspundem cu promptitudine la cerintele clientilor nostri, care sunt printre cei mai importanti producatori de automobile din Europa. Solutiile inovative si flexibile pe care le oferim sunt bazate pe competenta, continua dezvoltare si munca in echipa a angajatilor companiei noastre.

Expirat
Quality Engineer  -  HIRSCHMANN ROMANIA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close