QC Specialist

FRIESLANDCAMPINA ROMÂNIA S.A. 1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

How would it sound to be part of a team which strives for success and performance? We are looking for specialists to help us continue our mission: Nourishing by nature. To improve our Quality Standards, take a step further for a healthier nutrition, control and improve our manufacturing processes while assuring a balanced work environment.

What are looking for?
 • Food Industry / Chemistry College graduate;
 • At least 1 year previous experience in production / QA&QC/ Continuous improvement / Technology, preferably in food industry
 • Can-do attitude, pragmatic;
 • Strong problem-solving skills.
 • Attention to detail is necessary, along with critical-thinking skills.
 • Proeficient in English

Descrierea jobului

Your job will consist in :
 • Monitoring compliance with quality standards (working procedures, working instructions, process parameters, etc.) throughout the technological process and proposes measures to improve quality whenever necessary;
 • Identifying food quality and safety deficiencies and actively supports quality-related investigations, incidents, deviations.
 • Examining products and raw or packaging materials, checking for defects, and accepting or rejecting them based on the results.
 • Gather and analyze the data compiled then make recommendations for production adjustments.
 • Preparing operational reports.
 • Part of the local team - to perform evaluation of process technologies involved in production in order to ensure they meet set standards.
 • Maintain laboratory and technical equipment used to assess products as well as guarantee their work area is up to industry-specific requirements.

Our offer for you, besides base salary, performance bonuses, meal tickets, transportation allowance consist in:
 • The opportunity for professional and personal development in a diverse and balanced environment;
 • An organizational culture in which the employee and his safety prevail;
 • Job stability which go along with tradition and high performance.

Descrierea companiei

Parte a grupului olandez Royal FrieslandCampina, FrieslandCampina România reprezinta o organizatie cu traditie în colectarea laptelui și fabricarea de produse lactate.

Povestea FrieslandCampina a început în1871, an în care fermierii au decis să își unească forțele în fabricile locale de lapte cooperative. Astăzi, FrieslandCampina este una dintre cele mai mari companii lactate din lume, care ofera milioanelor de consumatori din întreaga lume nu numai lapte în sine, ci tot felul de produse lactate

FrieslandCampina este prezentă pe piața din România cu brandurile Napolact, Frico, Milli, Oke, Campina și Dots și oferă o gamă largă de produse: lapte de consum, iaurt, brânză, iaurturi de baut si unt. FrieslandCampina România colectează laptele de la o rețea extinsă de fermieri din Ardeal.

Scopul FrieslandCampina este hrănitor din natură si ne străduim să oferim o nutriție mai bună lumii și o viață bună fermierilor noștri, acum și pentru generațiile viitoare.

FrieslandCampina furnizează produse de larg consum, precum lapte, iaurt, brânză, hrană pentru sugari și deserturi, produse pentru piața profesională, cum ar fi produse din smântână și unt, ingrediente și produse semifabricate pentru producătorii de hrană pentru sugari, industria alimentară și sectorul farmaceutic. . Avem sucursale în 38 de țări și exportăm în peste o sută de țări din întreaga lume. La sfârșitul anului 2020, FrieslandCampina lucra la 23.783 de lucrători (ETP).

Împreună cu fermierii Friesland facem o echipă excelenta pentru cele mai bune produse, punem pasiune, dragoste și expertiză profesională. Doar datorită expertizei lor profesionale și perseverenței lor, FrieslandCampina poate furniza pe piață produse lactate sănătoase și de înaltă calitate.

Asigurarea unei producții sigure și durabile de lapte în fiecare zi prezintă provocări, atât pentru FrieslandCampina, cât și pentru fermierii de lactate membri. Una dintre cele mai importante provocări este climatul. De aceea, vrem să fim lideri în domeniul sustenabilității. Lucrăm din greu pentru a reduce emisiile de gaze cu efect de seră, generăm din ce în ce mai multă energie verde și suntem implicați în mod constant în noi dezvoltări și inovații pentru a opera mai durabil. Pentru a afla mai multe, accesați pagina noastră despre durabilitate la fermă .

Vino și tu să faci parte din povestea FrieslandCampina!

Publicat 7 Iun. 2022 Reactualizat 5 Iul. 2022 Expiră 7 Iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.