Publicat 29 Sep 2008 | Reactualizat 28 Oct 2008 | Expiră 30 Oct 2008

Programatori Java EE

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Angajam persoane absolvente sau in curs de absolvire a unei facultati cu profil informatic/matematic, avand experienta profesionala prealabila de minim 6(sase) luni, cat si incepatori, dar ce detin cunostinte ale limbajului Java si a tehnicilor de programare orientate obiect si dovedesc abilitati dezvoltate de comunicare si lucru in echipa.
Experienta in manipularea bazelor de date relationale si disponibilitatea pentru deplasari in strainatate constituie un avantaj.

Descrierea jobului

Activitatea posturilor vizate consta in dezvoltarea de aplicatii Java, web si desktop, folosind ca server de aplicatie JBoss si baze de date relationale Oracle, Postgres, Sybase.
Va fi necesara implicarea pe parcursul intregului ciclu de viata al produsului software: analiza, proiectare, implementare si intretinere. Responsabilitatile angajatului includ si participarea la executia si documentarea testelor necesare pentru verificarea aplicatiilor.
Oferim un pachet salarial motivant, calculat pentru fiecare angajat in functie de experienta si aptituduni. Trainingul specializat de JAVA si tehnologii folosite in dezvoltarea proiectelor este asigurat in cadrul firmei, intr-un mediu de lucru dinamic si profesionist.

Descrierea companiei

Compania noastra, ECOSOFT activeaza in sfera dezvoltarii software si a serviciilor IT din octombrie 1998.
Evolutia societatii s-a bazat pe un partenariat tehnologic si de afaceri cu firme din grupul Qualisoft (Austria).
Strategia noastra este de a atinge un nivel superior de dezvoltare, utilizand in acest scop experienta anilor precedenti si extinzandu-ne portofoliul de aplicatii.

Expirat
Programatori Java EE  -  ECOSOFT

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close