Publicat 08 Iun 2008 | Reactualizat 07 Iul 2008 | Expiră 09 Iul 2008

Programator Web (HTML / PHP / MySQL / JavaScript)

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul ideal are cunostinte aprofundate si o experienta de cel putin 3 ani in programare PHP si JavaScript, OOP, MySQL, AJAX, Smarty templating, HTML, sisteme CMS, Linux, administrare de sisteme/servere , Apache, securitate informatica, cunostinte de baza de Photoshop, Illustrator si alte programe de editare grafica, are simt artistic, este serios, organizat si perseverent, este disponibil pentru a lucra mai mult de 40 de ore pe saptamana daca este necesar.

Descrierea jobului

Angajatul isi va aduce aportul la crearea de situri web dinamice (WEB 2.0), crearea unui sistem CMS, CRM, intretinerea si managementul informatiilor, elaborarea de scripturi PHP si JavaScript, utilizand tehnologia AJAX si OOP, crearea si mentinerea de baze de date (MySQL), crearea si programarea template-urilor Smarty, administrare de proiect. Angajatul va beneficia de un salariu incitant, bonusuri, un mediu de lucru relaxant, avantaje sociale si posibilitatea de a avansa rapid in acord cu capacitatile sale profesionale

Descrierea companiei

Commvex este o companie din Montreal ce se va extinde in Romania, oferind servicii de consultanta in IT, marketing, managementul clientelei si al informatiei, comunicatii convergente si transfer de tehnologie.

Expirat
Programator Web (HTML / PHP / MySQL / JavaScript)  -  COMMVEX Enr.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close