PROFESOR ENGLEZA

CAMBRIDGE CENTRE
10 poziții
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

PROFESOR ENGLEZA

- Să-i placă activitățile cu copiii
- Cinstit, corect, organizat
- Abilităti de predare, modul psihopedagogic ȘI/SAU experiență în predare
- Pentru profesorii de limbi străine; cunoașterea limbii/limbilor pentru care aplică ca profesor
- Disponibilitate de invătare a unor abordări și reguli noi, specifice activității Centrului
- Abilități medii de folosire IT - Word, Excel, E-mail, Facebook,
- Personalitate deschisă și comunicativă
- Disponibilitate de a lucra ca PFA/SRL
- Disponibilitate de a lucra online

Descrierea jobului

RESPONSABILITĂȚI:
- Predarea in școli partenere, în centre proprii sau online a cursurilor Centrului
- Atribuții de incasare a taxei de curs
- Reprezentarea Centrului Cambridge
- Sa urmeze cu strictețe regulile interne de operare ale Centrului

BENEFICII:
- Salariu motivant, program flexibil
- Satisfacție profesională
- Formare pentru o carieră Europeană

Descrierea companiei

CENTRUL CAMBRIDGE oferă cursuri de limba engleză pentru obtinerea: Atestatelor Cambridge (YLE Starters, YLE Movers, YLE Flyers, KET, PET, FCE, CAE, CPE); IELTS; TOEFL. Este Centru de Pregatire pentru Examenele Cambridge. Ofera consultanta psiho-pedagogica si financiara gratuita pentru Studii Universitare in Marea Britanie.

Asociatia Cambridge Centre este o organizatie non-profit, non-guvernamentala, romaneasca, cu sediul central in Bucuresti. Scopul nostru este de a promova Integrarea Europeana in randul cetatenilor romani prin domeniile: tineret, formare profesionala, egalitate de sanse, cetatenie si implicare civica, servicii sociale, perfectionare in domeniul limbilor straine, protectia mediului, antreprenoriat.

CENTRUL CAMBRIDGE este formator recunoscut de Cambridge English Assessment pentru pregătire in scopul obținerii certificatelor Cambridge™.

Asociația CAMBRIDGE CENTRE / CENTRUL CAMBRIDGE este marcă inregistrată și partener al Asociației pentru Integrare Europeană REPERE.

ASOCIAȚIA PENTRU INTEGRARE EUROPEANĂ REPERE

SCOPUL ASOCIAȚIEI

Asociația pentru Integrare Europeană REPERE a fost constituită în anul 2002 că o școală de formare a liderilor de mâine, oferind REPERE de educație și formare.

Obținerea Certificatelor CAMBRIDGE de limba engleză, implicarea în proiectele Europene de tineret YOUTH IN ACTION, proiecte de perfecționare în domenii de vârf la standarde Europene, toate acestea se adresează persoanelor care vor să-și clădească o carieră de lideri conectați la valorile naționale și Europene. Asociația are sediul principal în București și desfășoară activități în toate județele României.

VIZIUNEA ASOCIAȚIEI

REPERE este Asociația tinerilor - “LIDERI EUROPENI”.

VALORILE ASOCIAȚIEI: RESPONSABILITATE - PERFECȚIONARE - RESPECT

MISIUNEA ASOCIAȚIEI

Asociația REPERE are drept misiune promovarea integrării Europene, promovarea valorilor culturale și morale românești în spațiul European, formarea tinerilor lideri Europeni, dezvoltarea antreprenoriatului, promovarea femeii și a egalității de șanse prin inițierea, organizarea și realizarea de activități care să stimuleze dezvoltarea locală durabilă, parteneriatul și voluntariatul.

Realizarea misiunii se face prin promovarea unor largi parteneriate cu autorități și instituții publice, cu mediul de afaceri și cu alte ONG-uri.

Activitățile Asociației Repere sunt organizate pe proiecte:

1. CENTRUL CAMBRIDGE

2. TESTELE OXFORD

3. GERMANĂ GOETHE

4. PROGRAMARE IT - C.I.T.A.

5. UNIVERSITATEA BRITANICA

1. CENTRUL CAMBRIDGE

CENTRUL CAMBRIDGE se adresează copiilor și adulților care doresc să se inițieze sau să-și perfecționeze cunoștințele de limba engleză. Activitățile educaționale de inițiere sau aprofundare a limbii engleze sunt organizate pe module și nivele conform metodologiei CAMBRIDGE recunoscute internațional. Modulele pregătesc participanții pentru susținerea Examenelor Cambridge: YLE, KET, PET, FCE, CAE și CPE.

2. TESTELE OXFORD

Oxford Test of English este un test de competență generală la mai multe niveluri, care evaluează capacitatea de a înțelege și comunica eficient în engleză. Testul acoperă toate cele patru competențe de limbă: Speaking, Listening, Reading și Writing și raportează rezultatele pentru nivelurile CEFR: A2, B1 și B2. Modulele de Reading și Listening sunt adaptate ca dificultate, în funcție de răspunsurile persoanei testate, ceea ce face ca testul să fie mai motivant, să dureze mai puțin și să ofere o evaluare mai precisă decât alte teste de limbă.

Modulele de Speaking și Writing folosesc probe aleatorii, conferind individualitate fiecărui test.

3. GERMANĂ GOETHE

Acest proiect se adresează copiilor și adulților care doresc să se inițieze sau să-și perfecționeze cunoștințele de limba germană. Activitățile educaționale de inițiere sau aprofundare a limbii germane sunt organizate pe module și niveluri, adaptate fiind pentru susținerea examenele Goethe.

4. PROGRAMARE IT - C.I.T.A.

Obiectivul nostru este acela de a-i ajuta pe toți cei interesați să învețe programare într-un mod organizat, clar și adaptat nevoilor participanților. Se adresează copiilor, adolescenților și adulților, fiind structurate pe niveluri pentru dezvoltarea practică a cunoștințelor. Motivația din spatele proiectului este de a ajuta participanții să dobândească aceste abilități ce pot fi utilizate în viața de zi cu zi, în interese personale sau chiar pentru o carieră. În prezent programarea este utilizată atât în realizarea aplicațiilor, jocurilor video, programelor pentru industria medicală, arhitectură, design industrial și vestimentar, inteligență artificială cât și animații precum Regele Leuși efecte speciale (CGI). Programul oferă lecții pas cu pas pentru acumularea și aplicarea practică a noțiunilor de programare. Cursul folosește o gamă largă de abilități și va atinge două limbaje de programare.

5. UNIVERSITATEA BRITANICA

Acest proiect aduce tinerilor români posibilitatea de a studia online cursuri ale unor universități din Marea Britanie. Reprezentanți exclusivi ai NCC Education în România, aducem cursuri de licență - BA - Bachelor of Arts (Hons) și BSc - Bachelor of Sciences (Hons), la prețuri accesibile, care au ca finalitate obținerea Diplomei oficiale a universităților din Anglia, recunoscute la nivel internațional.

Publicat 28 Febr. 2023 Reactualizat 30 Mart. 2023 Expiră 30 Mart. 2023
Joburi similare
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.