Publicat 22 Iul 2019 | Reactualizat 19 Aug 2019 | Expiră 22 Aug 2019

Profesor engleza/germana, germana/franceza, engleza/italiana

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoana constiincioasa, care doreste sa evolueze profesional si este motivata din toate punctele de vedere.
Persoana dispusa sa faca parte dintr-o echipa de profesionisti, cu dorinta de perfectionare continua, care poate sa beneficieze de sustinere in procesul formarii sale (materiale didactice si de pedagogie, curs de perfectionare/ sfaturi din partea unui formator cu experienta, sprijin din partea colegilor mai experimentati).
Suntem in cautare de persoane inovatoare si deschise dornice sa se implice in cat mai multe proiecte, unele chiar de lunga durata si sa finalizeze cu succes activitatile intreprinse.

Descrierea jobului

Programul de lucru este flexibil, in functie de solicitarile primite din partea clientilor.
Candidatul va lucra atat cu persoane adulte (persoane fizice,angajati ai firmelor/companii) cat si cu copii, majoritatea cursurilor desfasurandu-se in intervalul 14-20.
Orarul cursurilor variaza in functie de programul cursantilor, astfel ca durata si frecventa cursurilor zilnice poate sa difere.
In cazul unei angajari cu contract de munca pe perioada determinata de un an de zile, cu perioada de proba de minim 3 luni, numarul orelor este de minim 130 ore pe luna.
In cazul normei partiale dorim o colaborare in baza unui PFA, numarul orelor fiind variabil.
Profesorul este responsabil pentru selectarea materialelor, fiselor de lucru, aplicarea testelor de evaluare periodica, etc.
Profesorul va lucra cu un numar mic de cursanti, intre 3 si max. 10 persoane in cazul cursurilor in grupa sau cate 2 persoane, insa majoritatea cursurilor sunt individuale.
Tariful unei ore de curs/ salariul motivant, care poate fi negociat in functie de proiect sau numarul cursantilor.

Descrierea companiei

Centru de limbi straine cu experienta de peste 9 ani in predarea limbilor straine, dispunem de o echipa seriosa si profesionista.
Ofera posibilitatea angajatilor de a-si pune in practica cunostintele acumulate pe parcursul anilor de studiu si de a se perfectiona continuu. Dispunem de o gama variata de clienti, incepand de la grupe de copii, adulti, companii.
Va rugam sa ne trimiteti CV-ul dumneavoastra la urmatoarea adresa de e-mail: contact@babelschool.ro

Expirat
Profesor engleza/germana, germana/franceza, engleza/italiana  -  BABEL SCHOOL ORADEA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close