Publicat 11 Oct 2016 | Expiră 12 Nov 2016

Profesor engleza - educator asistent Montessori 1-3 ani si 3-6 ani

3 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Asociatia Copiii Montessori recruteaza :

- profesor limba engleza - educator asistent Montessori 1-3 ani si 3-6 ani

Familia noastra educationala este in cautare de noi parteneri alaturi de care sa putem construi programe educationale de calitate pentru copiii pe care ii ghidam zilnic.

De data aceasta avem nevoie de 3 persoane care sa:

- IUBEASCA si sa RESPECTE COPIII si COPILARIA
- vorbeasca limba engleza EXCELENT
- poata implementa un program de engleza in grupe de anteprescolari si prescolari (stabilirea unei structuri didactice, organizarea programului atat in cadrul activitatilor de interior cat si de exterior, urmarirea evolutiei fiecarui membru al clasei)- Principiul pe care-l folosim este "One face- one language" - comunicarea se face EXCLUSIV in limba engleza, iar programul incepe cu conversatia dintre educator si copil


Suplimentar candidatii pentru aceste posturi ar trebui sa :
- fie absolventii liceului pedagogic sau a Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei (Pedagogia Invatamantului Primar si Prescolar) - AVANTAJ!
- aiba experienta anterioara in lucrul cu copiii sau pe o pozitie similara (cel putin un an)
- aiba cunostinte de psihologie/ comunicare asertiva
- interes crescut in vederea construirii unei cariere in domeniul educatiei alternative Montessori
- disponibilitate pentru un program part time/ full time
- capacitatea de a planifica si structura activitati in limba engleza in vederea implementarii unui program atractiv, conform cu nevoile fiecarui membru al comunitatii de copii

Descrierea jobului

Responsabilitati:
- Pregatirea si implementarea programului educational alaturi de echipa educationala din care face parte
- Realizarea materialului didactic necesar sub indrumarea pedagogului Montessori
- Stabilirea unei relatii adult - copil bazate pe respect, empatie si colaborare
- Construirea si mentiunerea mediului de invatare ordonat si atractiv pentru copiii, impreuna cu echipa din care face parte
- Sprijinirea copiilor in vederea parcurgerii cu succes a programului zilnic

Oferta:
- un pachet salarial competitiv si compatibil cu experienta si formarea candidatului
- oferim un mediu de lucru atractiv in care fiecare angajat este respectat si insotit in dezvoltarea personala
- incurajam independenta si creativitatea in managementul procesului educativ si al clasei de elevi
- programe de dezvoltare profesionala si personala sustinute de angajator ( programe de specializare in alternativa Montessori, seminarii, workshopuri, conferinte etc. in vederea imbunatatirii aptitudinilor profesionale)
- cel putin o masa/ zi
- un cadru Montessori autentic
- echipa educationala formata la cele mai inalte standarde Montessori in centre de formare nationale si internationale AMI
- joaca si voie buna
- un mediu relaxat cu oameni relaxati :)

Ne dorim colaborari pe termen lung menite sa ofere un mediu stabil si coerent comunitatii de copiii si sa contruiasca o echipa profesionala puternica.

Descrierea companiei

Mediul pe care l-a construit echipa ACM se starduieste sa demonstreze valori demne de stradania fiecarui copil. Printre aceste valori respectul – pentru propria persoana, pentru mediu si pentru ceilalti - este de baza.

De aceea, ne-am luat angajament ferm de a respecta neconditionat ritmul de dezvoltare al fiecarui copil in parte si de a construi medii ce sustin aceasta dezvoltare in fiecare moment.
Recunoastem copilul ca fiinta sensibila, capabila, independenta, autonoma si responsabila si de aceea consideram ca la baza fiecarei relatii e musai sa stea RESPECTUL si COLABORAREA. Credem in relatii de parteneriat unde adultul isi asuma responsabil rolul de ghid, de model si prezinta copilului lumea oferindu-i libertate de alegere, miscare si exprimare.

Ne-am insusit si punem in practica principiile metodei Montessori asa cum ne-au fost ele transmise in cursurile de formare ale Asociatiei Montessori Internationale si create de insasi Maria Montessori cu scopul de a fi de folos copilului in castigarea independentei, autonomiei, increderii si respectului de sine.

Asociatia Copiii Montessori formeaza o comunitate de invatare pentru educatori, copiii si familii, ce lucreaza impreuna catre un obiectiv comun impartasit cu comunitatea Montessori din Bucuresti si din Romania. Credem intr-o comunicare deschisa, cu opinii oferite respectuos si ascultate cu rabdare, ca parte esentiala a activitatii noastre zilnice.

Valorile noastre sunt:
RESPECT
La CECM ne purtam demn si aratam respect celor din jur, ne respectam pe noi insine si mediul din jurul nostrum. cultivam o atmosfera ce incurajeaza curiozitatea si pune bazele unei dezvoltari atat congnitive cat si spirituale. aici copiii sunt liberi sa asculte, sa vorbeasca, sa invete si sa caute provocari intr-o maniera respectuoasa. ne asteptam ca atat echipa cat si membrii comunitatii de parinti sa demonstreze un comportament in concordanta cu principiile ce stau la baza gratiei si curtoaziei.

COLABORARE
Ca si adulti ne asumam rolul de ghizi pentru copiii ce-I indrumam in fiecare zi insa intelegem ca suntem de folos copilului atunci cand oferim libertate de alegere si ne adaptam fiecarei nevoi in parte. Construim si incurajam parteneriate solide in care fiecare sa primeasca ascultare, recunoastere si valorizare.

INDIVIDUALITATE
Recunoaștem dreptul fiecăruia de a se exprima, de a contribui, de a participa, de a crea în felul său unic. Susținem dezvoltarea liberă, integrală şi armonioasă a individualităţii.

INDEPENDENTA
Nu subestimam niciodata copilul. Obiectivul muncii copilului este acela de a devein un adult capabil si productiv si consideram ca aceasta Aventura spre devenire poate fi parcursa cu bucurie. La CECM decizia copilului este luata in considerare si se incurajam rezolvarea independenta a problemelor intr-un mod responsabil fata de propria persoana, de colegi si de institutie.

DRAGOSTE
Educatia sta la baza armoniei sociale, a pacii si a cooperarii intre indivizi si grupuri si are puterea de a transforma pozitiv umanitatea. Tot ce invatam este pierdut daca nu ne folosim cunostintele ca mijloc de conservare si ingrijire a relatiilor interumane si a mediului. Virtute suprema, dragostea ne ghideaza neconditionat pasii.

Expirat
Profesor engleza - educator asistent Montessori 1-3 ani si 3-6 ani  -  Asociatia Copiii Montessori

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close