Publicat 18 Oct 2019 | Expiră 18 Nov 2019

Profesor de matematica

3 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Suntem un centru de meditatii si limbi straine situat in apropiere de Piata Romana si cautam o persoana cu tact pedagogic, serioasa si care sa stapaneasca foarte bine matematica din clasele 5-12. Este nevoie de cineva capabil sa lucreze si cu cei care nu au deloc cunostinte de matematica, care trebuie luati de la zero, dar si cu elevii care doresc sa aprofundeze materia si sa obtina o nota de peste 9 la examenele de bacalaureat, admitere si evaluare nationala. In general, sedintele de pregatire vor avea loc cu precadere dupa masa sau sambata, fiind vorba de un program de 32 de ore pe saptamana.

Descrierea jobului

Punctualitatea este un lucru esential, fiind o conditie indispensabila a colaborarii. Va fi necesara de asemenea precizarea dupa fiecare sedinta a deficientelor constatate la elev, a aspectelor lucrate, precum si un test periodic (lunar) dat din materia parcursa in cadrul sedintelor. De asemenea, va trebui stabilit un ritm de lucru realist in functie de elev, dupa trecerea a 2 sedinte. Oferta salariala, va fi convenita fata in fata, precum si programul.

Descrierea companiei

Suntem un grup de profesori in mare parte tineri, dar nu numai, care oferim cursuri si meditatii la limbile straine mai importante, dar nu numai (engleza, germana, franceza, spaniola, italiana, rusa, ebraica si nu numai), precum si la principalele materii de bacalaureat si evaluare nationala (limba romana, matematica, istorie, fizica, logica etc), care activam impreuna de ceva mai mult de un an. Promovabilitatea la examenele de bacalaureat si evaluare a elevilor care au frecventat cursurile noastre a fost de 100%).

Expirat
Profesor de matematica  -  Top Construct Team 2006 S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close