Procurement Trainee - 6 months part-time contract

Oraș de lucru
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

 • Final year student or graduate;
 • Advanced Microsoft Office skills (Word, Excel, PowerPoint, and Outlook);
 • Work experience, projects or other extracurricular activities related to procurement might be an advantage;
 • Excellent verbal and written communication skills in English;
 • High level of integrity;
 • Very good communication & negotiation skills;
 • Self-starter, energetic and self-reliant;
 • Very well organized, on-time, demanding but in the same time careful in tasks accomplishment;
 • Ability to manage small projects.

Descrierea jobului

As part of a dynamic and motivated team that supports the organization to optimize the value chain, you will contribute in developing the relationships with potential outsourcing partners, assisting them in understanding and developing Kandia Dulce projects to meet our product brief, commercial terms and quality requirements.
Here is what you will do:
 • Follow the outsourcing processes with all involved departments, identify process weak points and propose solutions for improvement;
 • Build a database of potential outsourcing suppliers and update their status, using all potential sourcing of information (e.g. online, market, fairs and exhibitions, confectionery reports, chamber of commerce);
 • Contact potential suppliers in order to engage them in Kandia outsourcing projects and prepare the ground of the discussions with the team members;
 • Prepare regular status of the projects for assigned external party outsourcing cases;
 • Support project team in internal and external meetings with the outsourcing suppliers;
 • Prepare all required project data needed for the negotiation meeting with the suppliers.

Descrierea companiei

In 1890 has started to manufacture the first milk chocolate in Romania.

Today, almost 120 years later, Kandia Dulce is the largest confectionery manufacturer in Romania, with an extended portfolio of brands in product categories such as chocolate, pastry, biscuits and confectionery products.


Informare cu privire la modul de Prelucrare a Datelor Personale
Vă mulțumim pentru aplicația dumneavoastră. În cazul în care profilul și experiența dumneavoastră sunt relevante pentru postul pentru care ați aplicat, veți fi contactat(ă) pentru stabilirea unui eventual interviu. În cazul în care aplicația dumneavoastră nu va fi selectată în procesul de selecție pentru care ați aplicat, aplicația dumneavoastră va fi păstrată pentru o perioadă de 12 luni, apoi va ștearsă din toate evidențele Kandia, împreună cu datele dumneavoastră personale.
Prin transmiterea oricăror documente (inclusiv, dar fără a se limita la curriculum vitae, scrisori de intenție, scrisori de recomandare) către Kandia Dulce direct la sediul social, la adresa de email cariere@kandia.ro, prin intermediul rețelelor de socializare (LinkedIn, Facebook etc.) sau prin aplicarea în cadrul unei platforme online de locuri de muncă, vă exprimați acordul expres și neechivoc ca aceste date să fie prelucrate de Kandia Dulce in scopul recrutarii, selecției și angajarii de personal. Kandia Dulce va putea să colecteze, să înregistreze, să organizeze, să stocheze, să extragă, să consulte, să utilizeze sau să proceseze în orice alt mod, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date și cu Regulamentul General Privind Protecția Datelor (GDPR), oricare dintre datele cu caracter personal furnizate de către dumneavoastră (nume, prenume, CNP, vârstă, sex, , starea de sănătate, adresa de domiciliu, reședința, adresa de e-mail, cont bancar, ocupația, venitul, fotografie, adresa IP, orice alt tip de date care se pot corela pentru a duce la identificarea unei persoane). In procesul de recrutare, datele personale puse la dispozitie de dumneavoastră se vor afla in gestiunea departamentului de Resurse Umale al Kandia Dulce dar, de asemenea vor putea fi transmise spre analiză şi evaluarea candidaţilor si către coordonatorii departamentelor pentru care se efectuează recrutarea şi respectiv şefilor ierarhici ai acestora.
Kandia Dulce a implementat măsuri adecvate pentru a asigura un nivel considerabil de securitate a prelucrării datelor Dvs. personale comunicate prin intermediul CV-ului. În măsura în care aplicația Dvs a dus, în procedura de recrutare la încheierea unui contract individual de muncă, CV-ul transmis nouă și respectiv datele personale cuprinse în acesta va fi atașat la dosarul Dvs. de personal.
Potrivit legislației în vigoare, din momentul transmiterii datelor personale, aveți dreptul de a ne solicita accesul la acestea, rectificarea sau ștergerea acestora (în măsura în care acest lucru nu contravine legii), restricționarea prelucrării sau portabilitatea acestora, dreptul la opozitie, precum si dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate pe prelucrare automatizata.. În vederea exercitării acestor drepturi, vă puteți adresa printr-o cerere întocmită în formă scrisă, datată, semnată și expediată la sediul Kandia Dulce, care vă va răspunde și va lua măsurile ce se impun, în termenele prevăzute de lege.
De asemenea, aveți dreptul de a vă opune prelucrării și de a depune o plângere în fața Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.
Publicat 6 mai 2022 Expiră 5 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.