Publicat 14 Sep 2021 | Expiră 14 Oct 2021

Planner / Coordonator Tranport / Dispozitie in Germania

6 posturi

Criterii de selecție

  • Cunostințe de limba germană

Candidatul ideal

Ce asteptam noi de la tine?
Cunostinte bune de limba germana.
Daca ai experienta in domeniul transporturilor e super, daca nu ai, te invatam noi. :)
Cautam colegi care sunt flexibili si cu dorinta de invatare.
Care au idei noi si doresc sa schimbe ceva.

Descrierea jobului

Ce te asteapta la noi?
te asteapta o echipa distractiva in cadrul carei ai urmatoarele responsabilitati:

Coordoneazi activitatea flotei alocate, si transporturile intre fabrici BMW, Porsche, Daimler.
Organizezi diferite tipuri de transporturi si urmaresti permanent stadiul acestora pana la finalizarea lor pentru a putea comunica clientului unde se afla marfa.
O parte din munca ta o sa fie administrativa...dar promitem cu nu te vei plictisii.
Faci rapoartele zilnice si propui solutii de imbunatatire.

Descrierea companiei

Compania Elflein a fost infiintata in anul 1932, un succes in transport si logistica de specialitate. De la birourile noastre din Bamberg, Leipzig, Oelsnitz, Hermsdorf, Bor (CZ) și Nyrany (CZ), raspundem cerințelor naționale și internaționale ale pieței transporturilor europene.
Cu peste 750 de angajați, mai mult de 380 de vehicule și zona de depozitare corespunzătoare, suntem pe deplin pregatiti pentru sarcinile de transport și logistică.

Daca doresti sa incepi o cariera in transporturi sau ai deja experienta si cauti un angajator unde poti evolua, invata si care te sustine in dezvoltarea ta atat personala cat si profesionala, locul tau este la noi!

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Planner / Coordonator Tranport / Dispozitie in Germania  -  Elflein Spedition und Transport GmbH

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close