Publicat 01 Apr 2008 | Reactualizat 30 Apr 2008 | Expiră 02 Mai 2008

PHP/MySQL Developer

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cautam programatori/dezvoltatori cu vaste cunostinte de PHP si MySQL, capabili sa lucreze atat in echipa, cat si independent.

Candidatii trebuie sa fie buni analisti, capabili sa duca un proiect la bun sfarsit in timpul planificat. Exista perioade in care se va lucra la mai multe proiecte in paralel, de aceea asteptam de la candidati abilitati pentru organizarea eficienta a timpului alocat fiecarui proiect, cu urmarirea atenta a productivitatii pe fiecare task.

Candidatul ideal are deja experienta de cel putin un an intr-o companie de dimensiune medie sau mare si cunoaste bine procesele si organizarea muncii intr-un astfel de mediu de lucru.

Descrierea jobului

Jobul consta in crearea si intretinerea de portaluri si aplicatii web destinate dezvoltarii afacerilor. De asemenea, se va oferi mentenanta si dezvoltare de versiuni ulterioare pentru solutii de tip ERP, intranet, CRM.

Deoarece vor fi dezvoltate si solutii pentru clienti externi, vom considera un avantaj cunoasterea limbii engleze la nivel cel putin mediu.

Beneficiile constau in salariu atractiv, renegocieri bianuale ale pachetului de baza, avansare pe masura competentelor si a eforturilor depuse. Se va lucra intr-o echipa tanara, intr-un mediu de lucru prietenos, de aceea sunt importante si skill-urile sociale.

Descrierea companiei

Domenii de activitate: IT, baze de date, call-center, direct marketing

Expirat
PHP/MySQL Developer  -  PRO BUSINESS SOFTWARE

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close