Publicat 13 Sep 2015 | Reactualizat 14 Oct 2015 | Expiră 15 Oct 2015

Personal INGRIJIRE BATRANI in MAREA BRITANIE (inclusiv Asistente) - Plecari rapide si sigure - De 14 ani efectuam plasamente in strainatate ! Oferta unica in Romania: FARA TARIF INSCRIERE si FARA COMISIOANE ! Garantam cele mai bune salarii de pe piata!

50 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Oricine cunoaste lb. engleza se poate angaja. Este cel mai accesibil program de munca in domeniul INGRIJIRII BATRANILOR in ANGLIA, care ofera rapid un job si o cariera in acest domeniu. Oferim Garantia calitatii serviciilor agentiei noastre prin cei peste 14 ani de experienta in recrutarea si plasarea personalului in strainatate.

De asemenea, pana in data de 18 octombrie toti candidatii care se inscriu beneficiaza pe langa ZERO COMISION MEDIERE si de ZERO TARIF INSCRIERE, practic candidatii pot accesa acest program complet GRATUIT.

Recomandam programul “INGRIJIRE BATRANI in MAREA BRITANIE" tuturor persoanelor interesate, care cunosc limba engleza si vor sa castige bine.

POSTURI DISPONIBILE:

- Ingrijitor batrani (infirmier) / Health Care Assistant
- Asistente medicale (chiar daca nu au PIN Number, agentia noastra ajutandu-i in obtinerea acestuia).

Avantajele programului:

a) Candidatii selectati vor incheia foarte repede contractul cu compania pentru care vor presta servicii in domeniul asistentei medicale si vor pleca foarte repede in Marea Britanie, la respectiva companie.
b) In domeniul asistentei medicale, candidatii lucreaza minim 35 ore / saptamana, dar de regula acestia presteaza servicii circa 70 ore pe saptamana ceea ce face sa ajunga la un castig lunar substantial. Atentie: Se pot lucra ore suplimentare bine platite atat cat doriti !
c) Toti candidatii vor avea parte de un stagiu de pregatire de aproximativ 3-4 zile si vor fi cazati gratuit la un hostel pe cheltuiala companiei din Marea Britanie. Acest curs se va face inainte de inceperea muncii.
d) Candidatii care opteaza pentru acest program au beneficiul de a incepe munca intr-un sector de activitate foarte stabil si in continua dezvoltare in Marea Britanie, in care pot avea castiguri financiare remarcabile.

Cerinte:

- Pe o scara notabila de la 1 la 10, candidatii trebuie sa vorbeasca limba engleza de cel putin nota 6.
- Se accepta persoane cu atitudine buna, personalitate placuta, harnice, competente, serioase, in forma fizica buna si flexibile.

Descrierea jobului

Responsabilitati:

• se ocupa in principal cu asigurarea confortului batranului asistat
• asistarea alimentatiei si administrarea alimentelor acestuia
• acordarea ingrijirilor igienice (imbaiere)
• mobilizarea si transportul
• supravegherea starii de sanatate
• respectarea si aplicarea prescriptiilor medicale
• acordarea primului ajutor
• gestionarea resurselor alocate
• asigurarea conditiilor igienico-sanitare
• completarea fisei de ingrijire a persoanei asistate etc.

Castig:
- Pentru Ingrijitor batrani / Heath Care Assistant: intre 7.25 GBP - 9.28 GBP / ora.
- Pentru Asistente medicale: intre 9 GBP - 17 GBP / ora.

Castigul poate fi platit o data pe luna, de doua ori pe luna sau saptamanal, dupa cum va fi specificat in contract.
De regula, companiile din Marea Britanie platesc remuneratia in contul bancar deschis de candidat pe numele sau, la o banca in Marea Britanie. Candidatul are posibilitatea transferarii castigului sau prin virament bancar intr-un cont din Romania.

Programul de lucru:
- De regula media orelor lucrate este de 40 ore pe saptamana, insa se pot lucra ore suplimentare pana la 72 ore / saptamana.
- 5-6 zile de lucru / saptamana
- 1-2 zile libere / saptamana

Cazarea:
Cazarea este identificata / organizata de catre angajator inaintea sosirii candidatului, iar costul va fi dedus din remuneratia lunara a candidatului. Cheltuielile pentru cazare, inclusiv utilitati (apa, gaze, electricitate, gunoi etc.) se ridica la aproximativ 60 -100 Lire / saptamana. Cazarea se face in camere individuale sau duble (1-2 persoane in camera) in apropierea locului muncii.

Masa:
Costul cat si procurarea hranei intra in sarcina candidatului, insa majoritatea companiile din Marea Britanie ofera mesele din timpul orelor de program.

Documente solicitate la inscriere:
- CV limba engleza + poza cu zambet
- Copie ultima diploma de studii
- Copie pasaport / Copie C.I

Pentru DETALII AMANUNTITE si programari la inscriere contactati consultantii nostri:

Telefoane:  0368. 455.955 , 0372.720.464
Adresa: Str. Vulturului, nr. 4B, parter,  Brasov
Site web: www.bancadejoburi.ro
Prezentare detaliata a programului de munca: http://www.bancadejoburi.ro/content/view/ingrijire-varstnici-anglia .

Aveti prieteni, rude sau alte cunostinte interesate de un loc de munca in strainatate? Considerati ca ar fi interesate de programul nostru de munca in Anglia? Va invitam sa le transmiteti mai departe informatiile pentru a ne putea contacta pentru inscriere.

Va multumim si va dorim mult succes!

Cu prietenie,
Banca de Joburi

Descrierea companiei

BANCA DE JOBURI este o agentie de recrutare si plasare a fortei de munca in strainatate, cu sediul in Brasov si cu experienta de 14 ani in domeniul resurselor umane.

Banca de Joburi isi desfasoara activitatea la nivel national, recrutand candidati din toate localitatile din Romania si dispunand de o paleta larga de oferte de munca in strainatate. Compania se poate lauda in prezent cu mii de candidati plasati cu succes in diferite tari si domenii de activitate, dar si cu peste o mie de parteneriate incheiate in decursul activitatii cu angajatori si agentii de recrutare din strainatate.

Pe langa medierea de joburi in strainatate, compania noastra ofera consultanta si orientare in cariera, pregatirea tuturor formelor legale pentru obtinerea permiselor de munca in tarile cu restrictii si monitorizeaza candidatii pe intreaga durata a contractelor lor de munca, oferind un serviciu de asistenta continua. De asemenea, dispunem de cele mai atragatoare programe de munca in tari de mare interes pentru romani, dar in care accesul pe piata muncii se face dificil datorita concurentei mari care exista intre candidati, precum ANGLIA, Germania, Franta, Italia, Grecia, Cipru, s.a.

BANCA DE JOBURI este acreditata de catre Ministerul Muncii prin Inspectoratul Teritorial de Munca Brasov, aflandu-se sub incidenta legii privind protectia cetatenilor romani care lucreaza in strainatate. Compania Banca de Joburi a reusit sa creeze, sa mentina si sa consolideze o serie de standarde de calitate. Zi de zi compania noastra cauta cele mai bune solutii si proceduri de lucru pentru a imbunatati serviciile oferite clientilor sai, atat candidatilor aflati in cautarea unui loc de munca, cat si angajatorilor care ofera locuri de munca vacante.

Cateva din standardele noastre de calitate sunt urmatoarele:
- Furnizarea gratuita a serviciilor de consiliere si orientare in cariera tuturor candidatilor;
- Medierea locurilor de munca fara aplicarea unor tarife de mediere sau a altor comisioane;
- Oferirea la un nivel deosebit de calitate a serviciilor de consultanta cu privire la conditiile legale de penetrare pe piata muncii in diferite tari (cadrul legal de angajare, conditii de angajare, etc…);
- Gradul ridicat de exigenta in intocmirea CV-urilor candidatilor aflati in cautarea unui loc de munca si in intocmirea dosarului de selectie;
- Timpul relativ scurt de mediere a contractelor de munca;
- Oferirea tuturor clientilor a unui suport telefonic de urgenta 24/24 h.
- Asistarea permanenta a fiecarui candidat de catre consultantul sau personal.
- Suport post-vanzare oferit tuturor candidatilor aflati la un loc de munca in strainatate. Toti candidatii au acces la un numar de telefon de urgenta disponibil non-stop.

Ce ne recomanda in fata candidatilor:
- trecutul nostru: o experienta de peste 14 ani in recrutarea si plasarea candidatilor in majoritatea tarilor si domeniilor de activitate;
- prezentul: o activitate bazata pe calitate, profesionalism si eficienta;
- viitorul: o viziune si un scop nobil pus in slujba candidatiilor;

Ce doresc candidatii aflati in cautarea unui loc de munca in strainatate?
1. Sa apeleze la firme de incredere, care sa isi respecta clientii si care sa ii reprezinte in fata angajatorilor;
2. Sa gaseasca servicii profesionale la un pret corect;
3. Sa gaseasca recrutori cu experienta care stiu sa le puna in aplicare planurile de dezvoltare a carierei;

Pentru toate intrebarile tale, noi avem raspunsul! Impreuna construim cariera ta!

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Personal INGRIJIRE BATRANI in MAREA BRITANIE (inclusiv Asistente) - Plecari rapide si sigure - De 14 ani efectuam plasamente in strainatate ! Oferta unica in Romania: FARA TARIF INSCRIERE si FARA COMISIOANE ! Garantam cele mai bune salarii de pe piata!  -  BANCA DE JOBURI

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close