Publicat 26 Aug 2015 | Reactualizat 26 Sep 2015 | Expiră 27 Sep 2015

Personal HOTELIER-RESTAURANTE in MAREA BRITANIE - Plecari rapide si sigure - De 14 ani efectuam plasamente in strainatate ! Cel mai mic cost de plecare din Romania ! Faci bani muncind intr-un domeniu placut !

50 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Oricine cunoaste lb. engleza si are putina experienta se poate angaja. Este cel mai accesibil program de munca in domeniul HoReCa in ANGLIA, care ofera rapid un job si o cariera in acest domeniu. Oferim Garantia calitatii serviciilor agentiei noastre prin cei peste 14 ani de experienta in recrutarea si plasarea personalului in strainatate.

Recomandam programul “HoReCa (hotelier, restaurante, catering, cafenele/baruri/puburi) in MAREA BRITANIE" tuturor persoanelor interesate, care au putina experienta si cunosc limba engleza.

POSTURI DISPONIBILE:

- Personal receptie (Receptioneri de zi / noapte, Majordomi / Bagajist)
- Personal servire restaurant (Ospatari(te), Asistent ospatar)
- Personal servire bar (Barmani, Asistent barman)
- Personal in bucatarie (Ajutori bucatari, Bucatari)
- Personal curatenie in bucatarie sau in camere (Spalatori vase, Spalatori rufe, Cameriste)
- Asistenti generali (personal care lucreaza in mai multe departamente ale hotelului)
- Asistent vanzari in magazine (pentru inscrierea candidatilor pe acest post este necesara o aprobare prealabila din partea agentiei)

Avantajele programului:

a) Candidatii selectati vor incheia contractul de munca cu compania pentru care vor lucra si vor pleca in Marea Britanie la locul de munca relativ repede, de regula in 2-6 saptamani de la inscriere, in functie de profilul candidatului si de continutul dosarului sau;
b) Deoarece candidatii lucreaza in baza unui contract de munca, acestia pot incepe munca imediat, fara sa fie nevoie de obtinerea unui drept de lucru de la institutiile britanice abilitate.
c) Formare continua la locul de munca pentru dezvoltarea abilitatilor profesionale, acces la un plan de cariera,
d) Sprjin in deschiderea contului bancar si asistenta in vederea aplicarii si obtinerii NINO;
e) Candidatii care opteaza pentru acest program au beneficiul de a incepe munca intr-un sector de activitate foarte placut, dinamic si bine remunerat, si au sansa sa faca cariera in domeniu.
f) Plasamentele se realizeaza cu precadere in hoteluri si sunt situate pe tot teritoriul Marii Britanii.
g) Salariile pornesc de la £6,50 /ora
h) La acest program se aplica promotia: "Plec acum, platesc din primul castig!”
i) Se accepta pe acest program si cuplurile.

Cerinte:
- Se cere ca personalul sa aiba experienta relevanta in majoritatea cazurilor.
- Pe o scara notabila de la 1 la 10, candidatii trebuie sa vorbeasca limba engleza de cel putin nota 6 pentru posturi in care nu relationeaza direct cu clientii si de cel putin nota 7-8 pentru posturi unde se cere relationarea directa cu clientii.
- Se accepta persoane cu atitudine buna, personalitate placuta, harnice, competente, serioase, in forma fizica buna si flexibile.

Descrierea jobului

Programul de lucru:
- De regula media orelor lucrate este de 40 ore pe saptamana. In perioada sezonului de varf se pot lucra ore suplimentare pana la 50 - 60 ore / saptamana.
- 4-6 zile de lucru / saptamana
- 1-3 zile libere / saptamana
Aceste zile lucratoare si/sau libere sunt stabilite de comun acord intre candidat si angajator, prin contractul de munca.

Cazarea:
Cazarea este identificata / organizata de catre angajator inaintea sosirii candidatului.
Cazarea se ofera 1-2 / persoane in camera, in apropierea locului de munca sau la locul de munca in unitatile de cazare destinate personalului. Costul chiriei si utilitatilor: intre 30 -70 lire / saptamana in functie de locatie si angajator; De regula chiria se deduce din salariul angajatului, fara a fi nevoie sa se plateasca la sosire.

Masa:
Mesele variaza de la un angajator la altul: 1-3 mese/zi. De cele mai multe ori acestea sunt oferite gratuit. In cazurile izolate in care angajatorul nu ofera masa, angajatul isi va putea pregati mancarea la locul de cazare.

Documentele cerute de companiile din Marea Britanie pentru evaluarea candidatului:
- CV limba engleza + poza cu zambet
- Copie ultima diploma de studii
- Copie acte de calificare (daca aveti);
- 2 recomandari in original, in limba engleza, de la angajatori anteriori.
- Forumular de aplicare completat
- Formular declaratie medicala completat
- 1 Fotografie tip pasaport
- 1 Fotografie “Full Body”, marime 9/13, la tinuta office
- Copie pasaport / Copie C.I
- Certificatul de nastere in original, tradus si legalizat in engleza
- Certificatul de cazier judiciar “fara antecedente penale”
- Adeverinta medicala “clinic sanatos atat fizic cat si psihic”
- Copie carnet de munca (daca a avut intocmit);
- Dovada eliberata de Ministerul de Interne din care sa rezulte ca nu aveti interdictia legala de a parasi localitatea ori alte limitari ale exercitarii dreptului la libera circulatie in afara granitelor tarii;

Pentru DETALII AMANUNTITE si programari la inscriere contactati consultantii nostri:

Telefoane:  0368. 455.955 , 0372.720.464
Adresa: Str. Vulturului, nr. 4B, parter,  Brasov
Site web: www.bancadejoburi.ro
Prezentare detaliata a programului de munca: http://www.bancadejoburi.ro/content/view/turism-marea-britanie .

Aveti prieteni, rude sau alte cunostinte interesate de un loc de munca in strainatate? Considerati ca ar fi interesate de programul nostru de munca in Anglia? Va invitam sa le transmiteti mai departe informatiile pentru a ne putea contacta pentru inscriere.

Va multumim si va dorim mult succes!

Cu prietenie,
Banca de Joburi

Descrierea companiei

BANCA DE JOBURI este o agentie de recrutare si plasare a fortei de munca in strainatate, cu sediul in Brasov si cu experienta de 14 ani in domeniul resurselor umane.

Banca de Joburi isi desfasoara activitatea la nivel national, recrutand candidati din toate localitatile din Romania si dispunand de o paleta larga de oferte de munca in strainatate. Compania se poate lauda in prezent cu mii de candidati plasati cu succes in diferite tari si domenii de activitate, dar si cu peste o mie de parteneriate incheiate in decursul activitatii cu angajatori si agentii de recrutare din strainatate.

Pe langa medierea de joburi in strainatate, compania noastra ofera consultanta si orientare in cariera, pregatirea tuturor formelor legale pentru obtinerea permiselor de munca in tarile cu restrictii si monitorizeaza candidatii pe intreaga durata a contractelor lor de munca, oferind un serviciu de asistenta continua. De asemenea, dispunem de cele mai atragatoare programe de munca in tari de mare interes pentru romani, dar in care accesul pe piata muncii se face dificil datorita concurentei mari care exista intre candidati, precum ANGLIA, Germania, Franta, Italia, Grecia, Cipru, s.a.

BANCA DE JOBURI este acreditata de catre Ministerul Muncii prin Inspectoratul Teritorial de Munca Brasov, aflandu-se sub incidenta legii privind protectia cetatenilor romani care lucreaza in strainatate. Compania Banca de Joburi a reusit sa creeze, sa mentina si sa consolideze o serie de standarde de calitate. Zi de zi compania noastra cauta cele mai bune solutii si proceduri de lucru pentru a imbunatati serviciile oferite clientilor sai, atat candidatilor aflati in cautarea unui loc de munca, cat si angajatorilor care ofera locuri de munca vacante.

Cateva din standardele noastre de calitate sunt urmatoarele:
- Furnizarea gratuita a serviciilor de consiliere si orientare in cariera tuturor candidatilor;
- Medierea locurilor de munca fara aplicarea unor tarife de mediere sau a altor comisioane;
- Oferirea la un nivel deosebit de calitate a serviciilor de consultanta cu privire la conditiile legale de penetrare pe piata muncii in diferite tari (cadrul legal de angajare, conditii de angajare, etc…);
- Gradul ridicat de exigenta in intocmirea CV-urilor candidatilor aflati in cautarea unui loc de munca si in intocmirea dosarului de selectie;
- Timpul relativ scurt de mediere a contractelor de munca;
- Oferirea tuturor clientilor a unui suport telefonic de urgenta 24/24 h.
- Asistarea permanenta a fiecarui candidat de catre consultantul sau personal.
- Suport post-vanzare oferit tuturor candidatilor aflati la un loc de munca in strainatate. Toti candidatii au acces la un numar de telefon de urgenta disponibil non-stop.

Ce ne recomanda in fata candidatilor:
- trecutul nostru: o experienta de peste 14 ani in recrutarea si plasarea candidatilor in majoritatea tarilor si domeniilor de activitate;
- prezentul: o activitate bazata pe calitate, profesionalism si eficienta;
- viitorul: o viziune si un scop nobil pus in slujba candidatiilor;

Ce doresc candidatii aflati in cautarea unui loc de munca in strainatate?
1. Sa apeleze la firme de incredere, care sa isi respecta clientii si care sa ii reprezinte in fata angajatorilor;
2. Sa gaseasca servicii profesionale la un pret corect;
3. Sa gaseasca recrutori cu experienta care stiu sa le puna in aplicare planurile de dezvoltare a carierei;

Pentru toate intrebarile tale, noi avem raspunsul! Impreuna construim cariera ta!

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Personal HOTELIER-RESTAURANTE in MAREA BRITANIE - Plecari rapide si sigure - De 14 ani efectuam plasamente in strainatate ! Cel mai mic cost de plecare din Romania ! Faci bani muncind intr-un domeniu placut !  -  BANCA DE JOBURI

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close